Allergisk?

Jag undrar en sak, kan man bli allergisk mot människor?????
Det är så att jag märkt att jag inte kan ligga jämte min man, nära alltså! så där gott när man ska sova, ligga och mysa och lukta på honom.  För när jag gör det börjar det att klia på hela min kropp!! På bena, axlar och i ansiktet. jag kan inte bara ligga där och ha det mysigt för jag ligger och kliar mig!! Försökte igår men det började att klia och som värst i näsan! Så tråkigt!
När jag sedan tröttnat på allt kliande och vänder mig om med ryggen till honom försvinner allt som har kliat? så igår kom jag på att jag är allegisk mot honom.... Hur ska detta gå? Finns det botemedel tro?

Igår fick jag sms att Olivias klänning från meandi har kommit så vi ska snart åka och hämta den och samtidigt åka en sväng till blomsterlandet, måste även åka till konsum och köpa en kruka som katten vält ner och samtidigt handla lite hem tänkte jag.
Nu först ska jag boka mig till kvällens yoga pass.

xoxo
Katri

måndag

Då har måndagen snart gått, det har varit en bra dag. Jag har rensat i Olivias garderob och gett lire kläder till syster ysters philippa.
Dom var här på besök det var jätte trevligt, synd att det inte blev så mycket längre eftersom Olivia skulle på gympan. Mormor kom oxå och följde med för att titta på Olivia när hon gympade eller gympade och gympade Olivia sprang mest upp till oss på läktaren där vi satt och tittade på. Hon skulle väl kolla vad vi gjorde.
Isabella lekte en massa "roliga" ord lekar med mig och mormor.

Idag gjordde jag ett nytt recept grekiskt kyckling och den var jättegod även Olivia åt med god aptit så det var ett bra betyg.

Nu denna vecka är vi kattvakter åt martins föräldrars katt så vi ska gå dit några gånger per dag och se till att den har det bra, så det blir min och olivias uppgift efter vi lämnat bella i skolan före skolan hinner vi ju inte. Sen på kvällen blir det martin eller jag som får gå bort. Martins föräldrar har åkt till spanien....
Nä jag är inte alls avundsjuk!! Vad kan dom ha där som inte vi har.................. kanske lite sol och värme?? god mat??
ÅÅ det låter så härligt!

Nu skriker min mage efter mat så det är väl dags att å i sig något

xoxo
Katri

Jobbat klart

Ja nu har jag jobbat klart denna helgen och är nu ledig i två helger fram över. Och nu är jag ledig i två dagar; härligt!
Fast morgondagen är nästan planerad. Lillasyster och Philippa kommer på besök.KUL!! fast jag vet inte vad jag ska bju dom på.... kommer väl på något imorgon. På fm tänkte jag gå igenom Olivias garderob och se vad som inte passar längre och sen skicka med syrran dom så slipper det ligga här och ta plats. Syrran kom på den briljanta iden att vi ska åka tåg till uddevalla på lördag då barnens kusin fyller år. Här hemma blev det glädjetjut när jag berättade det för tjejerna, en mysig resa hoppas jag att det blir. Brukar sova i uddevalla när det är kalas där men nu räkte inte tiden till för jag jobbar sent på fredag och på söndag ska vi få besök och jag känner att jag inte vill stressa så tåg var ju en toppen ide!!

Sen på kvällen har Olivia sin älskade gympa och hon har bett mormor komma för att se på när hon gympar, och mormor ställer upp förstårs, så det ser hon fram emot.

Så jag vet vad jag har att göra imorgon men jag tycker bara att det är kul med besök.
Tänkte även prova ett nytt recept i morgon, grekisk kyckling hoppas att den är god!

Nu ska jag slänga mig i soffan och slöa efter allt arbete i helgen sen ska jag nog sova blev väldigt slö nu.

xoxo
Katri


dagen snart slut

japp då var denna helgen snart över.. och jag har jobbat hela dagen, fast det har varit bra vi har ätit våfflor med glass, mums!! Nu är det bara ett 13timmars pass kvar.

Igår tittade jag, tjejerna och mormor på lets dance. Tycker nog att Laila var duktigast men gillade ändå magnus bäst han verkar vara en sån goo snubbe. Så egentligen spelde det ingen roll vem som vann för mig.
Barnen var så glada att mormor hade varit barnvakt och att hon var här, kan tänka mig att dom tjatat hål i huvudet på henne eftersom man ser henne lite för sällan, tiden räcker inte alltid till.

Och idag har farmor varit med tjejerna ett par timmar när jag jobbat och martin kastar dart, henne går barnen själv till eftersom hon bara bor en gata bort.
 Dom satt i soffan och åt godis och hade det mysigt. Det är tur att vi har så snälla mor/far föräldrar som ställer upp och hjälper till, det är guld värt! tjejerna tycker för det mesta att det bara är skönt att slippa mamma och pappa ett litet tag, utan om det är fest för då vill bella vara med för hon älskar fester!

När jag kom hem tände vi levande ljus och släckte alla lampor, oj va mysigt det blev! ska nog göra det oftare och inte bara pga earth hour.. Tjejerna tyckte att det var extra mysigt att borsta tänderna i skenet av stearin ljus och framför allt att somna i skenet av stearin ljus!

Nu är det läggdags för mig, jag har ju en arbetsdag imorgon sen är jag härligt ledig mån.tis.
Tänkte komma i säng i tid eftersom det blir sommartid i natt och då tar man fram klockan en timma och då får jag ju en timma mindre sömn. Så god natt allihopa och glöm inte ställa fram klockan!

xoxo
Katri

Kattklippning

Nu äntligen fick vi tummen ur och åkte och klippte våran lilla katt, den stackaren var alldeles tovig...  Hon är inte direkt vän med kammen!
Det var så man skämdes när vi kom dit, hon som klippte nala hade fullt upp och även martin som höll nala dom var helt svettiga efteråt. Olivia ville åka hem när nala började fräsa och jama. Allt gick bra till en början det verkade som Nala förstod att hon äntligen skulle bli av med toverna men hon tröttnade till slut och blev bara argare och argare och när hon kom ner till frambena så ville inte Nala längre, vi fick vara två som höll, helt vansinnig var hon! Nala är väldigt känslig vid "armbågarna" på fram bena och det är inte roligt att klippa där. Men till slut blev vi färdiga Nala var så arg på henne som klippte henne att hon vägrade titta på henne..
Väl i bilen blev hon lugnare och satt i mitt knä och kika ut genom fönstret och hon skulle tom gosa med mig, så hon förstod nog till slut arr det var för hennes skull vi gjorde detta, men nu ser hon ut som en kattpudel.....


våran kattpudel som får
lite god mat efter frissan

japp då var det dgas för mig att åka till jobbet och jobba hela helgen, får se hur mycket det blir skrivet men något inlägg ska jag väl hinna med.

Trevlig helg

städat

Ja igår städade jag som en tok! jag höll på hela dagen men hann inte allt jag ville hinna med. men det finns ju fler dagar!!
Jag städade hela över våningen, dammsög, torka golv och damma, bytte mina och martins sängkläder la även ut kuddar, täcken , bäddmadrasser och filtar på vädring. Nere har jag dammsugit och dammat jag var så slut på kvällen. Vi började även rensa Isabellas graderob det var som jag trodde där finns ganska mycket som är för litet.
Efter städningen gjorde jag och Olivia en hallon/blåbärspaj, mumsigt!
Jag hade vårkänslor i hela kroppen och så vaknar man idag och det är 5cm snö?? va är detta tom barnen blev besvikna, för nu vill vi ha vår!!!

Här är lite kort från igår

Olivia och dockan ute på promenad


Det är inte bara människor som njuter av vår solen

här åkte det mesta ut på vädring

 min lilla städhjälp



belöningen efter allt slit

xoxo
Katri

Vart tar all ledig tid vägen??

jaha då var det torsdag... snart är mina två lediga dagar slut :-( och jag ska jobba helg. Fast det går säkert fort när man väl är där och jobbar. Vi ska äta våfflor på lördagen, gott!

Igår var Isabella och prova barnkören i stan och tyckte att det var roligt, hon tom kände fyra andra tjejer där. Sen kunde hon inte bestämma sig vilken kör hon ville gå i... den här kören sjöng ju roligare sånger men i yrkkören får man klistermärken..  ja varför går man i kör egentligen?

Idag ska jag ta mig i kragen och stor städa hade jag tänkt mig och även gå igenom min och bellas gaderober, jag har en massa kläder som jag inte andvänder och Bella har en massa kläder som är för små i sin men jag måste prova kläder på henne och det tycker inte hon är så roligt.

Ja då är det väl bara att sätta fart då, olivia är på väg ut med sin docka så då kan jag börja.
Tänk vad det är konstigt att all ledigtid går så fort!

xoxo
Katri

Nu var det gjort

Japp nu har jag gjort data provet, det gick så där! Det var lite mer än vad jag trodde. Hörde att allt skulle vara på papper men det var det inte vi hade praktiska delar oxå....
Första delen gick jätte bra det var det med bara frågor och jag har ju pluggat! sen skulle vi skapa ett dokument i words, gick oxå bra.
Ta in en bild på vänster sida och text åt höger, gick jätte bra sen sparade jag oxå. Sen skulle jag ha in text under bilden och det gick inte!!!!!!!  förstod inte varför? Jag kollade så att texten var rätt inställd och det tyckte jag, hmm
men det gick inte, så jag skrev färdigt där texten hamnade. men tiden hade gått så jag hann inte med det sista momenten. blää jag var så irriterad!
När jag gick ut så trilla femöringen ner.... texten stod på höger!!!! HALLÅÅÅ vadå hjärnsläpp??? Klart det inte går att skriva från vänster om texten är inställd på höger...... Ja så kan det gå!!
Killen som hade dataprovet sa att jag skulle få godkänt på word men får komma och göra kalkylprograms provet (det som jag inte hann med pga hjärnsläpp) Så det är väl bara att bita ihop!!

Efter provet sprang jag snabbt till midos för att se om dom hade limegröna leggings till Olivia där. och japp äntligen har jag hittat dom!
Nu när jag bloggat ett tag har jag insett att jag shoppar ganska mycket.... kan inte hjälpa det, det är kul när man hittar något man har letat efter eller gör något roligt fynd. men ska kanske börja tänka på om jag verkligen behöver allt som jag handlar!!??

snart ska vi in till stan bella ska prova att vara med i en barnkör i stan. Hon är med i kyrkkören här men tycker inte att det är så roligt eftersom dom bara sjunger om jesus och gud säger hon. Och det kan jag förstå dom är ju bara 7år och då kan man väl även sjunga "vanliga" barnlåtar oxå? Så vi får se om hon tycker att detta är bättre., vi öjade här i närheten så vi skulle slippa köra till stan men jag förstår om hon tycker att det är tråkigt, det är klart barn vill sjunga barnsåger...
Sen vet jag ju att man sjunger psalmer i en kyrkkör men med barn? nä där är det nog bättre att blanda lite sånger.

xoxo
Katri

Snart läggdags

Jaha då var denna dagen slut! Och inte har jag hunnit plugga till data provet imorgon heller!!!!
Jag gick upp någorlunda i tid idag, jag hann iallafall duscha innan vi åkte i morse. Barnen åt frukost och blev färdiga i tid, så jag och Olivia lämna Bella i skolan med bilen! En tjej var glad för hon slapp gå!!

Sen åkte jag och Olivia handla, det  var knappt någon alls på city,gött!
Det blev väldigt mycket frukt idag, Olivia fick skjuta piserna (scanna) sen tyckte hon att vi skulle köpa morötter? eftersom vi kanske kan få besök av kaniner??? (hon önskar sig en egen kanin, jag tror det var därför)
Sen åt jag frukost, fralla med brie och salami mums! Olivia fikade en liten kaka. Sen skulle vi handla färdigt och då märkte jag att dom ändrar om. ahhh vad jag hatar det! När man väl börjar hitta grejer då ska dom ändra om? Varför?
så vi missade en del grejer så klart, vem hittar i den röran???
Som tur är åker jag förbi maxi när jag åker hem från jobbet, så det blev ett pit stop där ikvällefter jobbet.

Efter jag och Olivia handlat åkte vi en snabbis till knallerian. letar efter limegröna leggings till henne men det finns ju ingenstans. men vi fynda lite annat istället en klänning, ett par mysisar och ett par oranga leggings till olivia. Får se om hon tar på sig byxorna, jag vill inte ha byxor sa hon! Men tanken är att hon ska ha byxorna till en tunika så det går säkert.
Bella fick två tröjor och två byxor. Vet inte vad hon tyckte eftersom jag jobbat, får se imorgon. Det var ett par rutiga byxor som jag vet att hon önskat sig.

Nu är det dags att lägga sig om jag nu kan somna... är nervös för imorgon (dataprovet)
god natt

Go kväll

Nu har jag fixat till bilderna och tagit bort texten, så ni slipper gissa vilken text till vilket kort.

Nu har jag varit hemma från jobbet en timma, jag stressade som vanligt innan jobbet. Jag och olivia åt fort inte helt bra får bättra  mig.
Idag var det ganska lugnt på jobbet nästan ingen hemma av de boende så jag satt vid jobb datorn och studerade till provet som jag ska göra på onsdag, usch vad det känns jobbigt! vill så gärna klara det och slippa gå hela kursen. Får se om jag får någon sömn nu. Jag har tiom börjat drömma om mappar och spara, kopiera klistra in och hur man gör tabeller.... ja detta provet håller på att göra mig tokig!

imorgon hade jag tänkt gå upp i tid för att jag och olivia ska åka och handla efter vi lämnat bella på skolan tänkte jag. Så jag ska hinna äta och duscha innan vi åker. Fastvi kan ju äta frukost på city, det finns ju fik där!!
Bella kommer att bli glad när hon får åka bil och slipper gå 600meter till skolan! Hon är en riktig latmask! Jag är så jobbig mamma eftersom jag inte kör henne till skolan...

Nu är det dags att krypa toll kojs om jag ska orka upp imorgon

Go natt alliop

vet inte vad som hände

Jag vet inte vad som hände med texten under bilderna.....
Det skulle inte se ut som det gör nu men jag orkar inte göra om det igen så det får duga!
fattar inte varför det ska krångla!!!!!!

xoxo
katri

hemma igen

Japp nu var vi hemma igen efter en trevlig helg i norge!
Fast vi var lite oroliga för resan hem för Olivia var så trött och sliten på söndag morgon och så klagade hon att hon hade ont i magen! Jippie tänkte jag, resa hem med en som är magsjuk!! Och sedan tänk om vi smittar ner alla?
Sen var hon lite lös i magen en gång bara. men jag tog det säkra före det osäkra och lånade lite kläder av anna om något skulle hända på vägen hem. men allt gick bra vi åt buffe på båten, Olivia åt ju inte så mycket hon kände sig inte helt bra sa hon. Efter ett toabesök var det som att vända på en hand hon blev bättre, oron släppte antagligen hade hon vart hård i magen, det var ju tur.
Sen handlade vi lite och spelade på enarmade banditer, det är ju så kul! Men ett gift det är ju så svårt att sluta..
det märkte vi efter att vi spelat färdigt satte vi oss vid ett par enarmadebanditer där stod det en kvinna och spelade hon matade in sedlar efter sedlar! Vet inte hur mycket hon förlorade men det var nog en hel del! Tur att man kan stoppa sig själv!

Bilresan hem från strömstad gick jättebra med hjälp av melodifestivalsskivan, det spelades amy diamond och alcazar mest hela tiden och högt! jag och martin fick knappt välja vad vi ville lyssna på men till slut fick vi byta lite låtar, inte helt fel!
Sen somnade båda barnen så gott och båda somnade om hemma ganska lätt. så vi oxå fick lägga oss.

Olivia tyckte om att komma hem tror jag för hon väckte mig kl sex! Och hon är inte morgonpigg inte jag heller, så vi låg och myste och hon lästa lite för mig (jag blunda och halv sov) sen var det bara att gå upp vid sju väcka bella som skulle till skolan. Idag hade hon följe med farmor. Jag fick ett sms där farmor sa att hon började sent och kunde ta med bella, så jag frågade bella om hon ville ha följe med farmor
hon svarade
- ja jag kan följa henne! så nu är det hon som följer farmor till jobbet och inte tvärtom....

Nä nu ska jag fixa lite innan jag ska åka och jobba.

xoxo
Katri

Kort från Norge

      vägvisaren och godismutan


         

       
                       

           Olivia med vilmas och emils kusin lukas

       jag bloggar
     trötta tjejer

Anna lyckades inte fastna på några foton, får jaga henne nästa gång

xoxo
Katri


Helgen slut

Nu har vi varit och hälsat på fam skobba i norge, jättetrevligt!
Vi åkte i fredags och vi bilade upp och tog bilfärjan över i moss, bilresan gick överraskande bra barnen skötte sig bra med hjälp av godis och melodifestivalskivan. Lite tjat är det ju, näär är vi framme? hörde vi ett antal gånger!

Väl framme var det tacos färdigt när vi kom, det var såå gott efter en lång resa! sen badade barnen så att nästan hela badrummet flöt i vatten, fast kul hade dom!

På frukost ficj vi färskpressad apelsinjuice, vilken lyx! och så gott! Så nu ska det inhandlas en apelsinpress!
under dagen njöt vi av det fina vädret ute med varm choklad och på kvällen satt vi och tjata lite, även tollef bror med familj kom och även ett par grannar. Barnen hade jätte kul och badade även idag och badrummet såg inte bättre ut idag heller. Det blev en jätte trevlig kväll.

Nu sitter jag och väntar på frukost, bacon och ägg, vi blir bortskämda här!
Sen i eftermiddan ska vi ta färjan sandefjord-strömstada och vi har beställt middagsbuffe det ska bli gott, barnen tycker att det ska bli roligt att åka färjan.

Nu ska jag äta frukost, kort från helgen kommer senare.
tack för en trevlig helg

xoxo
katri

packning och våfflor

Imorgon ska vi åka till Norge!! Jätte kul! Så idag skulle jag fixa och packa hade jag tänkt mig! men så kommer det där med tidsoptimist in igen...  för det första har jag nog inte fattat att jag slutar fyra och är hemma halv fem och att dagen då är snart slut1 hade tänkt hinna med så mycket idag när jag kom hem. men nej nej! Vi kom på att bjuda hit farmor och farfar på smygpremiär av våfflor. Så jag packade snabbt Olivias kläder, bella packade sin väska själv (får nog se igenom den sen) Sen började jag grädda våfflor och då kom dom. så vi fikade och hade trevligt och mmmmmmm va gott med våfflor!
Barnen fick överskotts energi och skulle spela spel och hålla på. Tiden gick snabbt så var det lägg dags för barnen och det var inte lätt dom var som små vildingar och sprang runt men nu sover dom!
Så nu har jag lagt de kläder jag ska ha med mig på en hög gör nog färdigt det sista imorgon....
Jag har hängt upp en tvätt som jag satte i gång när jag trodde att jag hade all tid i världen... Hade hoppats på att hinna plocka undan och kanske städa nu innan vi åker, tycker att det är så tråkigt att komma hem till ett stökigt hem. Får se vad vi hinner imorgon jag slutar ju tolv och vi ska åka ett så då har jag ju säkert tid... Jag kommer springa runt som en velepanna  imorgon och glömma saker.....

Sen har jag en sak som hänger som en mara över mig, jag ska göra ett skriftligt dataprov nästa vecka! Det är för jobbet för att vi ska få använda datan. Man får gå utbildning och göra prov eller bara göra prov. Min jobbarkompis tyckte att detta var lätt så jag tänkte att jag bara gör provet så slipper jag sitta på lektioner. Så säger chefen att om man bara gör provet så blir det svårare och det får jag reda på efter jag anmält mig... Så nu sitter jag som en tok och läser på, visst kan jag när jag sitter framför datan men på papper? Och så vet jag inte riktigt vad som kommer på provet heller, men antigen så går det eller så går det inte. Den som lever får se! Ida har varit snäll och hjälpt mig, Tack! Håll nu tummarna på onsdag!

 
våffel dax

xoxo
Katri

gladare idag!

Idag känns det som jag är gladrae, det är väl tur det! Idag har jag bytt tur på jobbet så jag ska jobba eftermiddag, jag börjar klockan ett och då ska vi ha möte och efter det är man helt slut i huvudet, men då är det bara att fotsätta. jag har ju varit så smart och planerat in ett möte till efter personal mötet, får se hur hjärnanfungerar sen??

Så nu är jag och Olivia lediga på fm, vi har varit ute och följt Isabella till skolan. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska hinna med innan vi ska åka, som vanligt! Jag har startat en tvätt hade tänkt att dammsuga oxå! Hur härligt det än är med solen så är det inte kul att se allt smuts som syns ännu bättre när den är framme! Jag lär nog inte hinna med så mycket städ eftersom Olivia ska vara på dagis kvart över tolv och då ska vi ha ätit innan, men idag blir det makaroner och köttbullar, tyvärr! Fast Olivia är glad, mums tycker hon. Jag glömde ta fram kasslern igår jag hade tänkt göra en varm pastasallad får väl gära det imorgon kväll istället. Om jag hinner för på fredag ska vi åka till familjen skobba i norge över helgen, längtar! det ska bli så roligt!

Jag har fått ett problem! ett sår i näsan!! och det är så jobbigt för det första så gör det ont och för det andra så kan jag inte sluta pilla på sårskorpan. Så nu ser det ut som jag pillar i näsan hela tiden.. jag klippte av naglarna så att det inte skulle gå men det går ändå! Så det här såret lär väl aldrig läka eftersom jag bara pillar hela tiden, det går bara inte låta bli!!

Nu ska jag ta och dammsuga lite tror jag, men allt jag gör känns i kroppen eftersom jag har ännu värre träningsvärk idag än vad jag hade igår., men det är lite härligt med träningsvärk eftersom då har man ju gjort något nyttigt!

xoxo
Katri

humöret svänger

Vilket väder vi haft idag! Otroligt fint med sol och blå himmel och humöret har varit bra nästan hela dagen. Har haft vår känslor i dag åå vad jag längtar tills snön är borta!
Har varit glad nästan hela dagen men när jag kom hem var jag inte så glad, tänk vad något litet kan påverka humöret! tråkigt! Det var inte kul att var sur när vädret var så bra. Jag tog ut lite av mitt humör på min stackars man, vet ej varför men han är bra att skälla på ibland. och förresten skällde han på mig förra veckan, han tom skulle leta ny fru på blocket...
ha ha! Men han hittade nog inget bättre för jag är kvar än, he he!! Nä han skulle aldrig byta ut mig! eller, älskling?

Så mitt humör var inte det bästa, jag plockade lite här hemma och slängde ihop en ugnspannkaka. Sen kände jag att jag behövde komma ut, sa att jag tänkte ta en promenad. Då ville martin följa med, ja det är sant! men martin mamma var inte hemma, vi tänkte om hon ville va med barnen om vi tog en promenad. Så det blev jag som gick ensam och det var gott, jag och mina tankar. Min kropp är lite mör efter träningen igår så promenaden gick inte jätte fort det tom kändes i rumpan i uppförsbackarna, ja ibland ska man väl känna att man lever, eller?
Efter prommenaden kände jag mig gladare.... men mitt sura humör har nog smittat av sig tror jag, på martin! Får väl hoppas att han inte hittar någon på blocket, hihi! Han som skulle hjälpa mig med min bakrund på bloggen idag men det blir nog inget nu om jag inte kan muntra upp honom.
Annars syster tarja kan jag väl få låna din duktiga mattias, snälla! Jag kan bju på fika!!

Nä nu ska jag upp till min glada familj! Först en bild på den underbara himmel vi haft idag


xoxo
Katri

Det svider i ögonen

Här sitter jag... hur trött som helst men måste ändå lägga in ett inlägg innan jag somnar! Är så trött så det svider i ögonen och så skriver jag bara fel får radera och skriva om hela tiden.

jag har varit igång sedan kvart över fem i morse och som sagt så är jag ingen morgon människa eller kvällsmänninska, undra vad man är då? lunchmänniska  kanske?
I morse överraskade mina flickor mig genom att vara färdiga i tid, hurra! Allt gick så lätt imorse, hoppas på det samma imorgon! Sen har jag jobbat hela dagen.
Efter jobbet mötte jag upp henke (lillebror) och mamma vid ica maxi. Mamma skulle hämta sin nya bil idag!! Hom är det förste som kör toyta-09 i stan, häftigt va!
Jag hade tagit med mig min kamera för jag skulle ta kort när hon körde iväg men det tog sån tid med pappersarbetet!! Och jag hade varit så duktig och bokat träning idag Så vid fem gav jag upp och åkte. Bad mamma att köra lugnt, sen så har jag smsat henne nu och hon är hemma i säkerhet! ska jag oroa mig över henne nu? Nä hon klarar sig säkert bra, jag är nog lite orolig i onödan! Kanske?

Efter jobb och bil hämtning gick jag och träna step up och mbl (mage,bak. lår) åååå vi får se hur musklerna eller fettet mår imorgon! Kul var det i allafall och trött och svettig blev jag.
Nu ska jag få i mig något att äta sen ska det packas nyttig fika till olivia som ska till skogen med förskolan imorgon.

Go natt och sov så gott

Våren är nog på väg!!

Vilken härlig söndag det blev idag!
Har bara varit idag tagit det lugnt och fixat lite här hemma. Tycker att det är så skönt att bara vara ibland! Jag har varit hemma hela dagen förutan min promenad på morgonen. Passade på att tvätta och plocka lite och så har jag slöat framför teven oxå! Inte ens mat har jag fixat för vi hade mat kvar från igår, så skönt! Jag har inte sprungit runt som en yr höna och fixat med allt jag vill ha gjort! Som igår innan familjen ryhd kom sprang jag runt med dammsugaren och plockade in tvätt! Martin förberede maten...
Klockan tjugo i fem hade jag inte bytt om eller sminkat mig hade gått osminkad hela lördagen.. Eller som martin jobbarkompis sa till mig
-du behöver ingen smink! du är en naturlig skönhet! ha ha ha!! Där plockde han plus poäng misann, fast han va ironisk! Jag tänker leva på det ett tag i allafall!!!!!

Ja just familjen ryhd skulle komma fem klockan var tjugo i!! lite panik, som vanligt!! varför ska jag alltid fixa och dona under tidspress?? Tävling mot klockan kanske?
När familjen kom stod jag och gjorde sallad för vi hade inte hunnit göra den... hmm undra varför?? och martin stod i duschen som han nästan alltid gör när vi ska få främmat, eftrsom han inte hunnit det innan. Undra va vi har för skada?

Åter till idag då... jag kom visst av mig! Efter lite slöande gick vi ut en liten stund. Olivia ville cykla lite och det går ju nu när snön äntligen börjat smälta bort! Sedan stanna barnen kvar ute medans jag lovade att slänga in pommes och korv i ugnen, så lite matlagning blev det ändå! fast det var inte speciellt jobbigt! Dom var ute och lekte och grjade tills klockan var halv sex och då var det fortfarande ljust ute. Härligt! Fick lite vårkänslor nu när vi var ute  å cykla, snön smälter, och barnen kan va ute längre!
Så JAA, jag tror att våren är på ingång! åå vad jag längtar

xoxo
Katri

Vann rätt låt?

Jaha då var det avgjort! melodifestivalen alltså, vann rätt låt????  Jag hejade mest på alcazar eller sarah dawn finer men den låten som vann är ju speciell. Den kanske går hem i moskva, det är ju ingen låt man glömmer precis! De andra discolåtar vi skickat dom senare åren har det ju inte gått så bra för precis.
Vi var ju två familjer här igår, alla röstade nog olika.. smaken är som baken, delad alltså!!
Det bästa var när Isabella röstade på sina kära EMD. Efter hon lagt på var hon röd i ansiktet och fnittrade. Jag undra vad det var, hade hon ringt fel??
-Dom sa puss och kram mamma!! Sa en helt överlycklig sjuåring!
Det blev en riktigt trevlig kväll med failjen Ryhd som vanligt! Med god mat och mycket lek för barnen.

          
Isabellas fina dukning        barnen tar en paus           Bänkade för melodifestival

Idag är vi lite sega, tråkigt att det redan är söndag! Jag och Olivia har varit ute och gått med farmor en sväng, det var härligt att få lite frisk luft! Nu är det bara vi hemma Isabella är hos en kompis och Martin är och gör våran nya bil fin! Vet inte vad jag ska hitta på, det finns ju alltid något att plocka med....
Ja imorgon ska jag jobba, tidigt. Sen ska jag följa med mamma och hämta hennes nya bil, det ska bli spännande.

xoxo
Katri
                               

Mys på badhuset

Nu morgonen gick min lilla familj till badhuset, hade änkt gå tidigt fast vi var där elva. Dom öppnar klockan nio, då hade vi precis gått upp. Vi är nog riktiga slöfockar!!!
Så nu har vi badat och bastat och jag hann tom simma några längder det var härligt.
Nu ska vi fixa lite korv med bröd som har önskats av barnen.

Sen ikväll kommer familjen Ryhd på besök då ska vi äta gott och ha det mysigt. Ska förstårs kolla på melodifestivalen oxå. Tänkte att jag ska hinna med lite plock innan dom kommer oxå, som ni vet så är jag tidsoptimist! så jag kommer väl springa runt som en yr höna med allt som jag tänkt ordna innan dom kommer, ha ha!

Nu ska jag fixa lite korv, får se om det finns något bröd kvar, jag tror barnen har tassat och smygit där uppe. Dom har säkert tagit och ätit upp korvbrödet...

Ha en trevlig lördag
puss och kram Katri

freda´n snart slut

Jaha då har snart en ledig dag gått!  Det har varit en trevlig dag.
Olivias kompis mamma kom mitt i maten för att hämta Julia och jag som lovat Julia att hon skulle få spagetti och köttfärssås! Så det var bara att bjuda Mamma jennie också, fast jag tycker att det bara var trevligt sen blev dom kvar ytterligare ett tag så vi hann med en fika oxå det var trevligt att tjata lite.

En stund efter Bella kom hem åkte vi och handlade, vilket jag inte egentligen ville eftersom det är fredag och då handlar ju ALLA!! men där hade jag fel det var inte så farligt vilket var ren tur tror jag....
Gick även till systemet och köpte några cider, tänkte att det kunde vara gott och så ska jag bju sanna imorgon. men jag frös så när vi kom hem så jag ville inte ha något kallt och dricka.

Nu har vi haft en myskväll med lets dance och barn som tjatar och dansar framför teven som vanligt... Vi hoppas att Elisabeth höglund åker ut!!! Det måste hon!

en liten tanke till min syster dotter som är sjuk, igen! Hon har feber och lunginflamation, stackars liten! Krya på dig lilla stumpan.

Nä nu är det lite mys med gubben som gäller

xoxo
katri

Fredag

Äntligen fredag! Härligt!
Idag är jag martin och Olivia lediga och är hemma å grejar. Isabella är i skolan imorse gick hon upp och tog på sig och åt alldeles själv, hon börjar bli så stor så jag nästan får panik!
Jag låg halv vaken i sängen och lyssnade på henne när hon greja. Hon var så snabb i morse så hon hann med en kvart vid datan. Sen följde Martin henne till skolan.

Nu har Olivia sin kompis Julia här och dom leker för fullt och jag ska plocka och städa lite, har inte så mycket att städa eftersom martin gjorde det mesta igår. Men jag hittar nog på något som jag måste göra, det gör jag alltid! Varför ska det vara så svårt att bara slappna av?

Vet inte vad vi ska hitta på i eftermiddag vi pratade lite om att gå till badhuset idag eller imorgon, det lutar nog till imorgon tror jag på fm, vi som är så morgon pigga, ha ha!
Nu i eftermiddag ska vi nog åka och handla lite mat och fredagsys som visst är ett måste i denna familjen.
Imogon kväll får vi besök av familjen ryhd så det blir god mat och melodifestivalen, eftersom tjejerna i båda familjerna är lite tokiga i just melodifestivalen.

Nä nu får jag hitta på något att göra

xoxo
Katri

Jackan

Nu har min jacka kommit! Jippie! Den passar och känns jätte bra, jag blir så glad! Tyvärr blir det ingen bild för jag blir så dålig på kort... kort på jackan finns ju bloggen och tänk mig i den så ser ni hur fint det blir, he he!

Ja nu när jackan har kommit så vill ju jag ha vår! Men då snöar det ännu mer! Vill ju inte ha mera snö
Försöker se ljuset i tunneln, någon gång måste väl våren komma, eller?

Idag när jag kom hem hade min älskade man dammsugit uppe och nere i källaren, satt igång både disk och tvättmaskin! va underbart det var att komma hem då! Tack älskling! Det kanske var en kompensation från förra nattens snarkande?
Helt tyst var det i huset oxå, både barnen har följt med kompisar hem idag så jag har sutit vid datorn i lugn och ro fast jag hängde upp tvätten oxå.

Nu ska jag bege mig ut i snön och hämta mina barn och sen bara slöa och kanske fira lite helg, är ledig fre,lö och söndag. helt underbart!

xoxo
Katri

usch vilken natt!!

Natten till idag var förfärlig! Jag och martin gick och la oss samtidigt, vilket är ganska ovanligt, ja faktiskt! Det tog typ 3 sekunder så började han snarka som ett godståg.... Han hade somnat på rygg och då snarkar han alltid varför somnar han på rygg då?? tänk på mig!! Vågade inte väcka honom heller han hade inte haft det bästa humöret under dagen fast jag ville gärna ge honom ett tjyvnyp..... men jag var snäll och lät bli, tänkte att jag somnar säkert snart ändå! sure!
Låg och vred och vände mig hur länge som helst, somnade lite och vaknade med ett ryck, kunde helt enklet inte somna riktigt.
Och godståget gick för fullt jämte mig!!!
SEn kom Olivia över till våran säng och tog mer än halva min halva, jag låg på en pytte liten plats och försökte somna det tog en stund men till slut somnade jag, gott! Men ha där fick jag Då vaknade Olivia och hade drömt något hemskt och var klar vaken! Martin flumade jämte och mumlande något??
Då låg jag och Olivia vakna, hon låg nästan på mig! Var ju tvungen att få henne att somna eftersom vi skulle upp tidigt när vi var på väg att somna vaknade Bella och gick på toa och drack vatten, jaha då var vi vakna igen!!
martin snarkade på!
Till slut somnade vi båda två tills klockan ringde, dags att gå upp! Känns som jag sovit i en halvtimme max, hoppas och tror att det var mer.
När jag gickupp vaknade martin, god morgon sa jag du har sovit gott förstår jag
Jag? svarar han, nä jag har knappt sovit alls.....
Nä visst!! Martin kan typ sova jämt men aldrig vara utvilad ändå, hur det går till vet jag inte!

Nu ska vi ut på en liten promenad hela familjen, ska titta om vi hittar en stenbumling som ska täcka våran luftvärmepump som sitter på hus vägen. Snälla stefan ska sen köra hit den

xoxo
Katri

extra ledig dag

Idag har jag varit ledig med tjejerna som har haft studiedag idag, fick lite sov morgon oxå jätteskönt!
Vi hade bestämt att vi skulle göra lite roliga saker idag!
Började dagen med att gå till en stor pulka backe här i närheten, jag och Olivia träffade två av hennes bästa vänner från förskolan. Isabella hamnade hos en kompis hon var inte så sugen på att åka pulka. Synd tycker jag eftersom snön nog snart försvinner... men hon har åkt mycket pulka innan tyckte hon och hon är ganska trött på snön, ja vem längtar inte efter våren??
Jag och Olivia hade en jätte mysig fm i pulka backen, dom är så goa ihop de tre tjejerna!! Dom var genom blöta och trötta men ville knappt gå hem ändå.

Vid middagstid åkte jag och tjejerna ner bibloteket för att lämna och låna böcker, felet är bara att dom kan låna hela bibloteket och även stanna där och läsa där!
       

Efter bibloteket åkte vi till buger king för att äta. Jag har längtat efter deras kycklingbaguette, den är jätte god! men deras baguette maskin var sönder, Tyvärr! Det var den sist med, kanske inte lagad än?? Fast dom fixade en kycklinghamburagre till mig med grillad kyckling i även den var god men inte som kycklingbaguetten! Vi hördes nog mest på hela burger king, för Isabella hittade på att jag och olivia skulle svara farfars kalsonger på allt hon fråga.. typ
-vad äter du?
-farfars kalsonger!
Barnen skratta så dom nästan kissade på sig!!
     

Efter buger king skulle vi till maxi. Vi hade med oss tomburkar/petflaskor hemmifrån och även burkar barnen hade fått av mormor. Så hela vagnen var full med påsar med tomburkar i när vi tågade in på maxi, vi var ganska uttittade!! Efter det så handlade vi lite och växlade in kvittot på tomburkarna så att barnen fick lite pengar.
Väl hemma ville Isabella gå till en guldaffär här i närheten och se ifall hon hittade några nya örhängen för sina nya pengar, så jag och hon gick dit. Det blev inga örhängen utan en tiara istället

jättefin, tycker jag

Efter en hel dag med tjejerna gick jag på me and i party och fick lite ensam tid på köpet. Skulle som vanligt inte köpa något men dom har ju så fina kläder så vem kan låta bli? En klänning till Olivia blev det!


Pussgroda heter klänningen, gullig va! Titta in på sidan www.meandi.se
Funderar på att ha ett me and i party hemma fram till våren och kanske hitta något mer??
Nu ska jag kila upp och se sista halvtimman av desperate housewifes
och sen ska jag upp tidigt imorgon, ja ja inte som vissa andra... men tidigt för mig då!

Puss och Kram
Katri

Behöver det alltid vara förädrar som läser gonatt saga?

Igår kväll slapp jag och martin läsa gonatt saga! Inte för att det är så jobbigt utan rätt mysigt tycker jag.
Men igår kväll ville storasyster läsa en egen skriven berättelse för lillasyster, ok tänkte jag det får du väl. Trodde att jag skulle få läsa en oxå sedan, eller var helt säker på att jag skulle få det. Men det behövdes inte båda var så nöjda efteråt!
va bra!  Samtidigt fick ju storasyster chansen att träna lite på läsningen!!


Sagostund

fler läsare

BLI MEDLEM OCH FÅ FLER LÄSARE  HTTP://WWW.VIRALTRAFIK.SE/?KATRI

Hej och hå

Ojoj Oj vad det är jobbigt att gå upp på morgonen... Började sju idag och det känndes som jag aldrig skulle komma upp ur sängen! Fick sova längre eftersom Martin börjar senare och lämnar Flickorna på fritids/förskolan men det var inte lättare för det ska jag säga...
Jag trodde även att jag skulle komma i god tid till jobbet eftersom jag inte behövde lämna några barn. ja just det!! Då var tidoptimisten framme igen så jag åkte väldigt sent hemmifrån och kom med andan i halsen till jobbet någon minut innan jag börjar som vanligt!! Ja undra hur man fungerar egentligen.....

Efter jobbet har jag varit med Olivia på hennes mycket uppskattade gympa, hon springer som en tok! Sen är det dusch och bastu och jag får vänta, vänta å vänta. Hon tycker så mycket om att duscha och basta där, nästan så att jag blir tokig hon vill aldrig med hem.. Bara tre minuter till mamma säger hon visst som hon vet vad tre minuter är. Det är vi och en pappa med sitt barn som alltid är sist.. sitter å väntar å väntar till slut får jag komma hem!

Nu är jag så trött att jag kan sova stående nästan det blir långa dagar när man börjar tidigt men imorgon är det utvecklingsdag på fritids och förskola så vi ska ha en riktigt go sovmorgon hoppas jag sen ska vi hitta på något kul ihop, jag och tjejerna

xoxo
Katri

Det är slött idag

ÅÅ idag är det slött, jag är jätte trött! Fast det kanske inte är så konstigt eftersom det var fest igår, tack för en trevlig kväll Jennie och Johan. Först var det fest sen drog vi till grand. Jag och martin gick och åt strax innan ett, vi började väl bli lite väl snurriga!! Sen tog vi bussen hem, Martin fick sitta innerst eftersom när vi sist åkte buss i detta tillstånd ramlade han åt sidan och rakt ner i mitt gången! ÅÅ det såg roligt ut! Men jag ville inte skämas än en gång så han fick sista innerst och började må illa.... han skulle ju ta det lugnt! Och jag ville bara sova.. så ska ju bussen genom Målsryd oxå, så lååångt! Men till slut kom vi hem äntligen! Martin var tvungen att ligga still för att inte kräkas, he he. Han skyller på groggen han fick av Fredrik Ja ja det är ju bra att man kan skylla på någon.
Och jag däcka som en fura fast jag inte hörde några barn och det var tyst i huset, gött!

Egentligen mår jag bra, oförskämt bra. Mår inte alls dåligt är bara trött.
Jag vaknade vid elva tog en dusch sedan tittade jag och martin på Patrik 1,5 bra film! fast Martin hade svårt för kärleksscenerna, ha ha!! Åt jätte god frukost hmmmmmm nä det var choklad som blev frukosten idag. Inte det bästa direkt!
Martin fick sms av sin mamma att vi fick middag där, underbart då var det problemet ur världen.
Kom hem till svärmor och fick kramar och pussar av mina små älsklingar, tur att dom saknar oss iallafall. vi fick jätte god köttgryta, skönt att få färdig lagad mat!

Isabella hade prövat termobyxorna vi fick, och tyvärr så höll dom inte för väta så bra. Hon hade blivit blöt in till byxorna, suck! Jag fick kraft, varifrån vet jag inte! Men jag åkte till knalleland på uppdrag efter nya byxor har ju bara letat i stan, om jag har tur så kanske tänkte jag... och på stadium hittade jag ett par i hennes storlek, Jippie. Hoppas dom är bra nu bara.

Nu ska jag se till att få barnen i säng sen ska jag slänga mig i soffan. Tänkte kolla på beck om det går ikväll, fast jag lär väl somna i nyheterna, Fattar inte hur man kan sända nyheter mitt i en film????

Sen vill jag sända en tanke till min syster med familj i australien hörde att det var en orkan på väg dit på radion och dom sa inte riktigt var i australien. Jag får väl vara vaken under nyheterna i kväll.

Ha det gott
Katri

Lördag

Vaknade imorse av att Olivia låg jämte och sjöng mama mia here i go again... lite trött på dom låtarna men när jag öppnade ögonen fick jag världens smile, härligt!
Jag sov ganska bra första delen av natten, vaknade av att martin kom hem efter pokern. Det var nog inga stora vinster med med lite i kroppen var han på prat humör... jag ville bara sova.... tyst jag sover, okej okej!! Men somnade aldrig riktigt gott igen tyvärr.
Vi åt frukost och jag hade fortfarande dåligt samvete efter den spillda saften igår.. Glömde säga att dom hade tom flyttat bort fjärrkontrllerna från bordet efter som de ville ha dricka där. Jag sa förlåt ännu en gång till Bella och gav ännu mer beröm för hur fint dom hade gjort. Ja ja mamma det räcker nu fick jag till svar.

Nu på fm har jag och Olivia hälsat på hos mormor. Min lilla Mamma som jag måste säga att jag är stolt över eftersom hon nyss tagit körkort och hon är 50+! Jag är jätte stolt! det är aldrig försent.
Isabella följde inte med för en kompis ringde och det lockade mer för tillfället.


Olivia och mormor

om en timme kommer farmor och farfar och hämtar barnen de ska sova hos dom i natt eftersom jag och Martin ska på party! Det ska bli kul. Roligt att åka på något själva men jag vet hur det blir., barnen hinner väl knappt åka innan jag saknar dom. Särskilt när vi ska lägga oss, saknar att höra andetagen, små suckar och mummel. Det blir så tyst i huset.
Sen tror jag att både föräldrar och barn mår bra av att sakna varandra lite, å jag vet att dom kommer ha en super trevlig och mysig kväll.

Nu ska vi snart äta sen blir det lite vila innan partytså jag orkar vara uppe sent, oj det är nog ett tecken på att jag börjar bli gammal... vila innan... så att man orka parta!! he he

ha en trevlig lördagkväll

xoxo
Katri

slut på myskvällen

Nu har mina små troll lagt sig, efter lets dance. Myskvällen blev inte helt som vi tänkte..
Vi var trötta och griniga alla tre.
När jag kom upp till tv-rummet spillde Isabella saft över hela bordet och jag blv irriterad eftersom jag har sagt runt tusen gånger tror jag att vi inte ska ha saft där för mina kära barn har en förmåga att spilla på kvällen när de är trötta.
Jag var trött men det var bara att börja torka, det var väl igenting egentligen men men...

Efter vi torkat färdigt såg jag att dom hade tagit fram "fina" glasen som dom får ha och dukat med ostbågar och jordnöttsringar även skrivit namnskyltar var vi ska sitta i soffan... Min hade även ett hjärta och en stjärna på.
Då kom ju mitt dåliga samvete eftersom jag blivit irriterad över lite spilld saft. Dom hade ju gjort så fint! Så jag berömde dom och sa att jag tyckte att det var såååå fint. Sen började dom bli trötta, tjatade hela tiden, kunde inte sitta still.. man kan ju somna. Så jag vet nog knappt vad som hände på lets dance det var ful rulle här.
Olivia hällde även ut alla jordnöttsringar på golvet, jag fick bita mig i tungan för att inte bli irriterad. Kände att jag bara blev tröttare och tröttare. Barnen började tjata vem som skulle sitta jämte mig så det slutade med att jag fick sitta i mitten med var sitt barn hängande på var sin sida och det är ju så mysigt      om man inte är helt slut själv!!

Nu har båda somnat, Olivia var så trött att hon kunde inte prata utan var ledsen och skrek, men hon ville inte lägga sig för hon var inte alls trött, nä nä visst. Dom somnade på fem sekunder båda två. Jag tror säkert att dom uppskatta våran tjejkväll även om den inte blev så lugn som iallafall jag hade tänkt
Nu ska jag krypa ner snart och få min skönhetssömn

God natt

myskväll

Idag har jag jobbat dagtid, det var ett tag sen nu om man inte räknar med helgen. Trodde att jag skulle vara jättetrött imorse eftersom jag inte är någon morgonmänniska, men jag var jätte pigg fast klockan ringde halv sex! konstigt! Fast nu är jag så trött!!
Jag skullr även lämna båda barnen på dagis vilket är ett stort stressmoment... För det är så kostigt att dom alltid ska ha tofsar och flätor dessa morgonar när vi ska vara på förskolan halv sju. Det var tofsar på båda tjejerna idag oxå, såklart. Fast vi var nog pigga och snabba idag, vi var i tid på både fritids och förskola och jag var i tid till jobbet. BRA!!

När vi Lämnade Bella på fritids passade jag på att titta igenom hennes kläder såg då att hennes ända par termobyxor (galonbyxormed fleece) var på väg att gå sönder. AHHHH snart har hon inga vinter kläder och jah hittar inga att köpa. Byxorna var slitna i knäna så det nästan var var hål. Så jag undra vad hon gör. Fick svaret Jag brukar vara hund på rasterna och då måste man ju krypa. Aha det är klart, eller? Men jag har sådan tur att min jobbarkompis hade ett par termobyxor som inte passa hennes tös längre som jag fick, TACK! Räddaren i nöden!! Dessa termosar hade jag tänk ha hemma eftersom hon växt ur det mesta, men dom får nog åka med till fritids nu och dom andra åker med hem.
Här om dagen fick jag en fin skål bella hade gjort på fritids så jag kan ha blommor i, fast man får inte ha vatten i iskålen...
Hmmm undra hur det fungerar? Det har blivit en skål för hårspännen i köket... alla hamnar där?


Min fina skål
Tack gumman!

Nu har jag jobbat hela dagen och det har varit mycket idag så hjärnan är nära på kortslutning! ha ha det ryker nog ur öronen snart
Ikväll ska jag och mina favorittjejer ha myskväll själva, martin har vi kört in till stan för han ska spela poker med grabbarna. Hoppas att han vinner så kan vi åka till Ikea sen! Som Syrran, är lite avis vill oxå dit, ikea alltså
Så nu har vi ätit lite mys, hamburgare blev det


gott!

Nu är det bolibompa och sen blir det lets dance med ostbågar och massor av mys!

Ha en trevlig och mysig fredagkväll, det ska jag och tjejerna ha!

Puss och Kram
Katri

tidsoptimist??

Nu är jag där igen, tror att jag ska hinna med det mesta innan jag börjar jobba i eftermiddag!
Hur fungerar min hjärna egentligen?

Idag tog vi oss upp ganska i tid så jag och Olivia följde Isabella till skolan idag, hon tycker att det är tråkigt att gå själv för man har ju ingen att prata med, och hon kan tjata! Denna veckan har hon ju gått själv eller med farmor, även idag ringde farmor och fråga om hon skulle ta med bella men då var vi redan på väg. Kanske bra att visa sig för personalen ibland, sen var det ju lite schema ändringar oxå.
Sen ville jag ta en promenad ner till konsum för att små handla lite, Olivia tyckte att vi skulle ta bilen.. Jag gav med mig ganska lätt eftrsom det inte var särskilt skönt ute..
Och så hade vi tänkt baka, städa, vika tvätt, kanske sätta på en maskin, laga mat... och jag ska duscha ja ja allt ska jag hinna med tror jag
Vi åkte och handla, sen åt vi frukost och bakade lite banan muffins och nu sitter jag här klockan är fem över halv tolv  så jag får nog bara laga och äta mat sedan snabbdusch innan jag ska dra till jobbet!
Jag fattar inte hur jag tänker tror att jag ska hinna med allt... Har alltid tyckt att min familj (syskon och mamma) är tidoptimister och nu har jag insett även jag är smittad av denna åkomma, ha ha ha!!

           
Olivia bakar                       Våra fina muffins, skulle
                                             Vilja kunna göra stora
                                              Amerikanska muffins
                                              Tips någon?

Va glad jag blev när ni tyckte att jackan var snygg, hoppas att det är bra i verkligheten oxå!
Martin! Jag är nog för feg för att åka med dig på mototcyklen, du får nog växa ifrån lekandet och bakhjuls åkningen först!

Ha det bra nu, jag får nog sätta lite fart så jag hinner, om jag är snabb kanske jag hinner något mer!!!

xoxo
Katri

Ok Anna jag provar oxå

Man ska svara på 20 frågor och alla svar måste börja på samma bokstav som sitt namn. Så here we go !!!

1. Vad heter du ? Katri

2. Nämn ett ord på fyra bokstäver: krok

3. Ett flicknamn: Katrin

4. Ett pojknamn: Karl

5. Ett yrke: Kock

6. En färg: Konblå?

7. Ett klädesplagg: Kappa

8. Mat: korvstroganoff

9. Sak i badrummet. kräm

10. Plats eller stad: kiel

11. En orsak att vara sen: krock

12. Något man skriker: kaaaanske

13. En film: Krambjörnarna

14. Något man dricker: kaffe

15. En grupp eller artist: kate perry

16. Djur: Katt

17. Gatunamn: Karlsvägen (finns i mora)

18. Fordon: Kombi

19. Sång: Kärleken väntar med kent

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Konstsim

Ha det gick ju, eller??

tillbaks till jobbet

Jaha nu var min ledighet redan slut :-(   Att två dagar kan gå så fort, fattar inte det!!

Grattis till storasyster i australien som fyller år idag! Ja må hon leva.... hipp hipp hurra!!!
Rinde henne för att gratulera henne men hennes lilla pojk var dålig så dom hade åkt till doktorn... Hoppas han kryar på sig snart! stackren hade nog åkt på magsjuka, lilla gubben. (Syrran ringde sen)

Nu har jag haft lite ångest över jacka som jag hittat på nätet, det är en skinnjacka som jag velat ha länge och nu på morgonen beställde jag den. (jag kunde inte låta bli, sorry martin)
Hoppas att den passar och är bra nu. Har blivit besviken innan, tyvärr men skam den som ger sig!!
Här är en bild på jackan håll nu tummarna för att de passar.





Härlig morgon

I morse vaknade jag av att jag fick ett sms! Tänkte då, vem skickar sms så här tidigt!? ( klockan var sju)
Det var barnens snälla farmor som erbjöd sig att följa bella till skolan, å va tacksam jag var!
Så jag gick upp och kröp ner i bellas säng för gos och väckning... Låg och myste och prata lite, helt underbart! Sen gick vi upp hon tog på sig och jag fixade lite frukost till henne. Lilla syster låg fortfarande i sängen och sov så gott! Jag satt med bella vid köksbordet och tittade i en katalog vi hade det jätte mysigt och tjatade om vilka kläder vi tyckte var snygga.
Sen kom farmor och lilla Olivia vaknade samtidigt..
Så vi sa hej då till bella och farmor, sen gick jag och olivia in i min säng och kröp under täcket igen för att mysa. Jag läste en bok sen låg vi där och bara myste vilket var helt underbart!!
Det var en ovanlig, härlig morgon vi brukar ju stressa för att komma i tid! det var härligt att bara ta det lugnt och inte tjata!!
Efter myset gick jag och Olivia upp för att äta frukost och fotsätte myset genom att tända en brasa.


hög mysfaktor!

Känner mig bättre idag har faktiskt haft lite matlust oxå. Är fortfarande lite trött men det kan ju bero påatt jag slarvat med mina järntabletter som jag fått från boldcentralen eftersom jag inte kunnat ge blod för jag har dåligt blodvärde. Så jag får skylla mig själv kanske...  Så lillsyrran inga överraskningar på gång här inte!! inte heller något smittsamt!

Idag blir det en lugn dag hemma, med lite tvätt och plocka in tvätt. Sen har jag blivit bjuden på picnic av olivia...
Ha det gott!
pussar och kramar
Katri

Trött

Undrar ifall jag börjar bli sjuk eller om jag bara är trött

Har haft en mysig dag som började med fika hos min lilla syster som bjöd på hemmabakad god choklad/banan kaka (mums)

Sen åkte jag och Olivia hem lagom tills bella kom hem från skolan. Vi lagade mat, när vi skulle äta hade jag ingen matlust fast jag inte ätit någon vidare mat... Sen skulle jag plocka in tvätt, helt plötsligt blev jag trött och yr mådde även lite illa.
Jag går och lägger mig en liten stund tänkte jag. Ja ja hur länge fick man va i fred då?? Typ en minut, kanske! Martin kom och sen kom barnen hela familjen i sängen! Jag ville ju bara vila lite...
Sen förstår jag ju barnen, jag har ju jobbat hela helgen och knappt sett dom... jag har nog varit saknad av både man och barn vilket gör mig glad, fast jag mådde dåligt. men just då ville jag bara vara ifred!!
Nu är jag jätte trött har varit med olivia på gympa, suttit och tittat, dom är så söta barnen! Nu vill jag bara va men det finns två som bara ropar på MAMMA och vad gör man? Allt för barnen men så skönt det ska bli när dom somnar idag.

Fick reda på Att Olivia har pojkvän, ja vid fyra års ålder! Jag vet att hon gillar honom jättemycket och hon säger att hon är kär i honom. Pratade med han mamma idag och han säger visst samma sak hemma och att han och Olivia pussas på förskolan! Kärleken är ung!

nä nu ska jag ta mina sista krafter och få barnen i säng, sen hoppas jag att jag bara få va!
Kära lillasyster! Tack för en trevlig fm och hoppas att jag inte smittat er med något! tycker nog att det räcker med sjukdomar hos er!

over and out
Katri

God morgon

Hinner skicka ett litet inlägg innan det är dags att åka till Jobbet. Har jobbat hela helgen och nu är det sista dagen och sen två dagars ledighet härligt!  Denna helgen har gått jätte fort, vi har tittat på film tagitpromenader i det härliga vädret, helt ok. Fast jätte skönt med ledighet sedan!

Blev lite besviken på melodifestivalen, hejade på sarah dawn finer jag gillar hennes röst.. men jag röstade inte heller så jag ska väl inte klaga.

Nu var det dags att bege sig så jag inte blir sen!

Hoppas att alla har haft en trevlig helg

xoxo
Katri