Trött

Igår kväll var jag jätte trött och tänkte att jag lägger mig tidigt eftersom jag skulle upp tidigt på möte. Men det blir ju aldrig som man planerar...

Jag och barnen var inne i stan igår och fixade. Sprang runt i stan och letadetermobyxor, hittade inga!
Åkte hem, Olivia somnade i bilen inte så bra kanske. Vi skulle köra Isabella till Kören som jag trodde börja kl fem igår men den började halv fem så när vi kom var kören nästan slut, det va bara att åka hem. det var nästa vecka dom började fem....
Hem och greja, göra läxor och barnen duschade, martin åkte på dart. Jag la barnen och tänkte att jag sätter mig i soffan en stund och väntar på att dom somnar, Olivia kunde inte somna. Så hon fick följa med in i min säng, hon somna men jag låg bara och skruva mig fast jag var jätte trött, hörde en massa konstiga ljud oxå knirr och knarr!!
När jag väl hade somnat, kom Martin hem med en från darten som ville kolla på vårt nya kök! För det går ju inte att göra på dag tid! Och jag vaknade igen låg och tjuvlyssna och fnissade lite, Katri vill göra så med men det vill inte jag, sa martin.
Dart kompisen svara:  vänta och ligg lite lågt så brukar dom ge sig, ha ha jag hade lite kul! Ja jag vill måla taket vitt, och ja jag förstår vilket jobb det är och jag kan inte göra det själv men jag tror fortfarande att det hade varit snyggt med ett vitt tak!
Efteråt sen kunde jag inte somna om vred och vände mig, martin gick omkring och försökte vara tyst vilket var helt onödigt för jag var ju vaken. Jag sa det till honom, vi som var så tysta svarade han. Ja jutst det ;-)
Martin la sig, började snarka! Jippie, jag sparkade på honom ett par gånger så det blev tyst.
Jag var tröttare än vanligt i morse men det var bara att gå upp, skulle på möte med jobbet för att sen åka hem ett tag och sen åka och jobba i kväll och hela helgen. Så får se hur det går med inläggen över helgen.
Gick igenom gamla kort här om dagen såg att jag tagit kort på köket före renovering, så nu tog jag kort efter renoveringen så ni kan se skillnaden.
Ha det gott

dagens

Idag Har Isabella gått till skolan själv för första gången! Jag och Olivia stod och vinka i två Olika fönster.
Vi var sena som vanligt idag så jag fråga snällt om hon ville gå själv, det var okej eftersom jag ska hämta henne kl två och vi ska åka till stan. För att gå både till och från skolan sjäv går ju inte bara!!!

Ska till stan och fixa nya p-piller idag och dom har ju ett "smart" system med öppen mottagning ta en kö lapp och vänta....
Ibland går det jätte fort men sist barnen var med fick vi vänta och dom klättrarde över allt! Så idag har jag mutat med en mysig tjej fika på stan sen, det händer ju inte varje dag. Sen tänkte jag leta termobyxr oxå för vi har nämligen en jacka som jag fått av en snäll jobbarkompis :-)

i morse ringde jag till min tandläkre skulle ändra en tid och det blev idag på morgonen!! Lite stressigt men det gick bra. Det snöar ju här igen så Jag paltade på Olivia kläder drog henne på pulkan till tandläkaren, hon var så stolt för hon skulle ju vara mitt stöd! Olivia är lite rädd för tandläkaren så detta var lite terapi! För en gångs skull hade tandläkaren goda nyheter det såg jätte bra ut! Jippie!  Jag har Jämt hål, inga bra tänder. Så jag blev jätte glad.
 
Efteråt sa Olivia
Du var duktig mamma, fast du inte fick någon leksak!
Gullunge!
Sen var det pulkan tillbaka hem och väl hemma skottade jag, var helt genom svett när jag kom in. Fick lite grattis träning.
Hoppas att Martin blir glad! Så slipper han, fast det skulle säkert blivit bättre fall han gjort det själv, eller??
 
xoxo
Katri

Idag

Ja jag och Olivia åkte på en liten shopping runda.. efter att martin kom hem! jag var både feg och så gick tiden så fort på morgonen så vi vara sena med att åka, jag kände att jag lika väl kunde vänta tills martin kom hem.

Vi åkte till blomsterlandet handlade lite där men hitta ingen blomma till köksbordet, synd.
Sen åkte vi på second hand har länge letat efter en sekretär till O, och idag fann vi den, Jippie nu ska den bara slipas och målas......... ja ja
När vi höll på och lasta in sekretären i bilen med hjälp av två snälla gubbar, hörde vi en himla smäll åå nej va är detta!!
Då var det en bil som stod stilla jämte min bil som blev påkörd bak ifrån såg inte kul ut. När vi skulle åka hem åkte vi förbi halens, tänkte springa in snabbt för att se om det fanns några termobyxor till I eftersom hon vuxit ur sin overall men nej det fanns inget, det känns så roligt att köpa det nu när vintern snart är över. Istället hittade vi ett jätte gulligt överkast för 99kr! Till O. Ett rosa med slott och prinsessor bara såååå fint tyckte O och jag.

Lägger oxå in ett kort på O när vi väcker henne på morgonen på hennes födelsedag och I med hartänderna

kort

Katten Nala

trollunge


Stora tjejen


Lilltjejen


is

idag var det en helt vanlig morgon med sova för länge och all stress...
Men vi fick ett nytt hinder, IS  det är ju glas halt ute!! Vi hade bråttom som vanligt och kunde inte gå fort för då hade vi halkat och brutit några ben men otroligt nog kom Bella i tid.. några minuter i halv nio! fast lärarna vill helst att man kommer tjugo över åtta så man hinner klä av sig och ta det lugnt, vi försöker fast sängen är himla go på morgonen.

Jag och olivia hade tänkt åka till blomsterlandet nu på morgonen men så har min älskade make kört in ena bilen i garaget och har den andra till jobbet.. jag har aldrig kört ut bilen ur garaget så nu är jag i valet och kvalet om jag ska åka eller vänta tills Martin kommer hem och ta den bilen! Jag vet att det är lite mesigt men det känns så trångt att köra ut ur garaget i får väl se om jag vågar.............

Jag har fått gardiner från ellos oxå till köket, vill ju hämta och prova!! Köpte även ett par rosa i spets till ett av tjej rummen såå söta, kunde inte låta bli.

Ska se om Olivia vill åka med eller om jag åker själv i eftermiddag


Jag hann

Jag hann med allt som jag skulle innan jobbet! med ganska mycket stress.....
Nu är jag ledig i två dagar, skönt!
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, kanske blir det blomster landet för mig och lilla Olivia imorgon, men först ska vi lämna bella i skolan! Det är en hel karusell innan vi kommer iväg, vi är alla morgontrötta och drar oss in i det sista sen får vi stressa som bara den. Då brukar Olivia ställa sig på tvären och kan allt själv!! Skoj! Får inte hjälpa till med något, ha ha
jag stampar fötter säger att vi måste skynda oss! Ordet skynda ska jag ju inte säga för då blir mina barn ännu mer saktfärdiga och jag stressad ahhh
med minsta marginal brukar vi komma iväg och komma precis i tid i skolan. Barnen har ätit frukost men inte jag och så bor vi nära skolan så vi brukar gå. När bella väl har kommit till skolan vill jag bara hem och äta, hungrig! Kaffe!
Men Olivia har oftast andra planer....... vi ska leka tycker hon Vi går vilse, åker båt och en massa annat det tar fem minuter att gå hem i vanliga fall men med kära lilla Olivia och hennes fantasi kan det ta 30-40minuter men som tur är brukar hon bli hungrig igen och äta frukost nr2 tillsammans med mig.

ny

Hej
jag vet inte riktigt vad jag gör!! försöker att skapa en blogg hmm får se hr det går.
Sen är jag stressad med för jag ska blåsa mitt hår laga mat lämna lillan på förskolan och åka å jobba inom en timma, och då bestämmer jag mig för att starta en blogg???
hur tänker jag.......... vet ej
kram

Välkommen till min nya blogg!