Onsdag

Vilket tjat från mig men vilket HÄRLIGT VÄDER!
Jag har jobbat hela dagen och nu ska jag lägga mig en stund i solen på altanen, härligt!!

Sen blir det att hämta Bella hos hennes kompis Amanda och åka in till stan för Bella ska sjunga i sin kör idag. Under tiden hon sjunger ska jag åka snabbt till knalleland och inhandla lite blommor och jag skulle vilja ha några häftiga t.shirts men har inte hittat det, får väl se vad man hinner på 45min... inte så mycket antagligen.

Imorgon kommer min syster Helena hit och ska hämta Bella som ska vara borta i två dagar... kommer att sakna henne! Det är tur att hon ringer varje kväll för att säga god natt och att hon älskar mig, helt underbart. Jag vet först gången hon var borta två nätter och ringde så kunde jag inte prata för jag blev så ledsen och saknade henne...  och bara grät, så martin fick ta luren!! Men nu har jag blivit bättre, för nu har jag ju allafall en unge hemma! vad händer när hon börjar vilja vara borta?? För än så länge är det mamma och pappa som gäller där, Olivia vill helst inte gå bort eller sova borta. Hon är en riktig hemma tjej. Ska hon sova borta får man förbereda henne i en vecka innan. För nu på fredaf ska jag och martin på party och då ska båda sova bort, en hos mormor och en hos farmor och farfar.

Nä nu får jag passa på och njuta av solen innan jag ska åka

xoxo
Katri

Måndag

Igår jobbade jag kväll så på förmiddagen åkte jag och Olivia till Mormor där min syster och hennes två pojkar är för tillfället. Vi fick lite mat och sedan tog vi en promenad och köpte glass, så gott!! På kvällen när jag kom hem hade min syster ringt, melvin hade varit ledsen och skrikit. Han hade ont i örat stackaren! Så hon kom förbi och hämtade lite alvedon så han inte behövde vara så ledsen.

Det är så tråkigt att jobba när det är så fint väder tycker jag. Jag är lite rädd att bara för våren är så fin så blir sommaren regnig men det hoppas jag att jag verkligen har fel!!

Nu idag ska jag iväg och göra om dataprovet eller excel som jag missade på... Idag ska jag klara det! Nu behöver jag ju bara göra en del som tur är och är inte alls så nervös som förra gången...

Här kommer lite kort från gårdagen


Olivia och Eliott


Melvin och Olivia

  
Melvin                                  Eliott                                   Syster Helena


Min lilla lus Olivia

Isabella var i skolan och jobbade hårt när vi var hos mormor. Det var väl inte jätte populärt att vi var iväg, jag och Olivia ska helst sitta hemma och ha det tråkigt när hon är i skolan.... Så vi kan ha roligt ihop istället tycker hon.
Isabella har längtat så mycket efter helena med familj så man kan tro att hon ska flytta med dom. Hon vill helst vara med dom hela tiden och det är ju klart när man längtat efter någon. men hon ska få umgås med dom från tors-lördag för då ska hon sova hos mormor med Helena och co.

Ha det gott idet underbara vädret!

Xoxo
Katri

Äntligen

Igår fick vi äntligen träffa storasyster Helena och hennes två små pojkar, det var roligt!
Helena skulle till mamma men tog svängen förbi här för att se på vårat ganska nya kök. Samtidigt fick dom lite svensk husmanskost, falukorv i ugn med mos och kokta grönsker. Det gick hem!

Sen åkte vi till mormor där även Lillasyster Tarja och hennes lilla Philippa var. Det var full ös med skratt och bråk hela eftermiddagen. Kul tyckte mina barn som inte ville åka hem...

Tog lite kort här hemma men glömde kameran när vi åkte till mormor, men jag ska ta med den idag för vi ska åka förbi en stund innan jag ska börja jobba


Bebis leksakerna var till lilla Eliott men även dom större barnen tyckte att det var roligt


Melvin och Olivia

xoxo
Katri

Lördag

Vilken härlig dag det var igår och vilket väder hel underbart måste jag ju säga!!
 Vi arbetade hemma i trädgården och jag städade även inne...  Hmm och så gjorde jag en smart grej tyckte jag då
Isabellas skåp var väldigt dammigt så jag tog av munstycket på dammsugaren och tänkte dammsuga upp dammet..... Väldigt smart!
Det var bara det att ett av hennes örängen åkte in i dammsugaren!! Och hon har tappat många örhängen nu det sista och några har gått sönder så jag ville inte tappa bort ett till.
Så jag tog ut dammsugarpåsen som var ganska full och eftersom den var full så gjorde jag sönder den för att slippa all skit på golvet.
Och jag hittade örhänget!
Men sen när jag skulle sätta in en ny påse hade vi visst inga..... så jag kunde inte forsätta dammsuga så nu står den där uppe utan påse men då slipper vi ju att dammsuga i alla fall! Vi har en konstig dammsugare med speciella påsar jag vet inte ens var man köper påsarna....

Jobba fick vi göra i alla fall när martin kom hem med veden det var 2kubik och en hel del jobb. Hann inte ens färdigt det ligger "lite" Kvar på garageinfaten. Men om tur är har vi ju barnen som hjälper till
 

Sen efter arbetet åkte vi in till stan.Isabella skulle på kalas och vi till familjen Ryhd. Isabella tyckte att kalaset var jätte lyckat. Det var prinsesstema och prinsesser över allt. Det var en tjej som ordna detta jag tror att det hette vickysevent och man kunde välja olika teman på kalasen. Kul tycker jag!

Sen fick vi god mat och efterätt hos familjen Ryhd. Mätta och belåtna åkte vi därifrån med trötta barn. Olivia slocknade i bilen och bella direkt när vi kom hem. Det är klart att dom blir trötta för det var ju lek och stoj hela kvällen. Mycket fnitter oxå! Inga sura miner inte!! Det var jätte trevligt som alltid

     


xoxo
Katri

Toarpakampen

Idag är det toarpakampen här! Det menas att att vuxna människor i lag går och tävlar i olika stationer
och tävlar och samtidigt går man tipspromenad, kul!

Jag hade helt missat när det skulle gå iår! Vi gick den för två år sedan och det var jätte roligt, lite konstigt att dricka öl tidigt och va lite berusad vid fyra på em.... Men man hade ingen baksmälla dagen eftersom man la sig så tidigt. För man var trött efter all frisk luft och promenad, eller ölen??

Förra året kände jag inte alls för att gå men iår nu när jag hör tjo och shim från skogen så låter det ju fantasiskt roligt måste jag ju säga. Så idag är jag sugen på att gå och sen har dom ju tur med vädret i år om det regnar är det ju inte lika roligt....

Tänk på dom som ordnar detta med stationer och tipspromenad. Organiserar olika tider när grupperna ska gå iväg. Vilket jobb och vilka människor!!

Funderar starkt på att vara med nästa år... någon som vill bilda lag??
Så måste man ju ha barnvakt med såklart!!

Storasyster ringde precis, hon har köpt bil och kommer imorgon Tjhoo!! Va glad jag blir!!

xoxo
Katri

Duktiga barn

Läste om Isabellas skola idag i BT. Dom hade ju som sagt loppis i lördags för att lära sig om återvinning, dom håller på med miljövetande på skolan.

Loppis hade gått jätte bra även mina barn var där och handlade och fyndade jättefina saker (tyckte dom) Jag jobbade ju tyvärr så jag var inte med.

Dom hade fått in jätte bra med pengar och nu hade dom röstat i varje klass vart pengarna skulle gå. Det blev att barncancerfonden fick ca 4000kr och unicef fick ca 2000kr till ett projekt i etiopien där alla barn i skolan ska få rent vatten. Jätte bra tycker jag!
Barnen lär sig om återvinning och även att hjälpa andra.

Läste detta i bt för Isabella och hon var jättestolt och det tycker jag att alla barnen har rätt att va!

Sol underbara sol

ÅÅ vilket härligt väder!! Nu är humöret och orken uppe på topp igen!! Älskar verkligen solen, hoppas bara att sommaren blir lika fin som våren varit.

Igår tog jag mig i kragen och gick på afrodans (träning) Det var så skoj! Hon körde afrodans 30min och sen styrka 30min och det känns i kroppen idag ska jag säga. Jag är helt stel i alla muskler men det är en härlig träningsvärk!!
Jag tog även en morgonpromenad nu på morgonen, härligt men varmt skulle haft tshirt på mig.

Idag blir det att städa och greja inne och ute. martin ska även hämta ved. Städa lite inne ska jag göra för att jag hoppas att storasyster tittar förbi imorgon så att vi får träffa henne och hennes små killar!! LÄNGTAR!! Det var ett tag sedan träffade dom eftersom dom bott i australien ett tag och lilla elliot har vi aödrig träffas för han föddes i oktober förra året. Det ska bli så roligt att se dom igen.

I eftermiddag ska Isabella på Kalas hos tilde som fyller 6år, vi måste även fixa present för det har vi inte gjort än....
Och vi ska även åka till familjen ryhd och grilla. mysigt! perfekt väder!!

Olivia var ju på Kalas i torsdags och hon hade haft det så bra och roligt sa hon. Olivia var så söt för hon gjorde och skrev ett kort själv med lite hjälp då.
se själva och kolla in s i Lovisa



nu ska jag ut och njuta av solen

xoxo
Katri

Dåligt humör

Usch idag vaknade jag med dåligt humör varför vet jag inte men det är nog något som gnager i mitt huvud!!!
Borde vaknat glad eftersom Olivia väkte mig med världens sötaste leende
-idag är det mamma, Jag ska på kalas!!! Hur lycklig som helst var hon. Det borde ju smittat av sig men det gjorde det inte,tyvärr
Sen var det upp och iväg till skolan, allt gick ganska smidigt fast jag fick tjata lite men vi kom iväg i god tid och utan stress idag, blev jag gladare... Nej,tyvärr
Efter att vi lämnat Bella iskolan tog jag och Olivia en extra promenad i de härliga vår vädret och inte blev jag gladare för det heller...

Har sovit ganska oroligt inatt, kanske är det som gör att jag är lite sur?? Jag har sovit som en stock nu efter magsjukan men inatt känns det som jag bara vridit och vänt mig. Så jag får väl skylla mitt humör på nattsömnen!!

Funderar starkt på att ta en sväng med dammsugaren och sedan åka till stan en sväng...

Nu lite fina bilder som jag tog imorse, för martin har visat att man kan ta svartvita kort med våran kamera oxå






xoxo
Katri

Hade jag tänkt...

Idag är det inte så fint väder så jag hade tänkt att plocka lite inne...
Tänkt ja!
Nu blev jag sittande vid datorn och klockan bara tickar iväg, jag börjar jobba klockan ett. Så det blir nog inte så mycket gjort idag i allafall för snart ska jag hoppa in i duschen och sen är det mat och köra Olivia till förskolan som gäller.

Jag har faktiskt kört lite på crosstrainern hemma så lite duktig har jag ändå varit. Varför går tiden så fort när man behöver tid?? Har lite mer tid imorgon så får väl ta tag i det då?

Imorgon ska Olivia på prinsses kalas och det har hon tjatat om sen i fredags när hon fick inbjudan. Varje morgon har hon frågat
-är det idag jag ska på kalas??
Men nu är hon glad för imorgon, äntligen ska hon få gå!!

Var och lämnade Isabella i skolan idag och strulade med tider igen... och märkte då att dom hade kvar mina gamla tider från det gamla schemat nästa vecka. Vi börjar ju på nytt schema på måndag och jag har lämnat in schema ändring... Hoppas inte att dom glömt utan bara inte hunnit ändra än för det hade varit hemskt om hon går hem när hon inte ska menar jag.
Nu är nästa vecka rätt i alla fall sen får jag väl fråga nästa vecka igen så inget dumt händer! Personalen där är jätte bra men när det blir så här blir jag lite orolig faktiskt.....

Nu har jag inte tid att sitta här mer för annars blir det som vanligt att vi stressar iväg och det är ju inte bra

xoxo
Katri

Shopping och besök

Idag har jag haft lite mer kraft., Så jag och Olivia åkte till knalleland för att köpa present till Lovisa som hon ska på kalas hos på Torsdag. Vi hittade det hon önskade sig, en fifi och blomsterfröna telefon.
Sen tänkte vi att vi går och tittar lite till och det skulle vi inte ha gjort för då hittar man ju såklart grejer...
Så Isabella fick en tröja och en kjol och Olivia en solhatt och ett par solglasögon och även jag hittade till mig själv en klänning och en lång svart tshirt

Lite kort på fynden

 
Isabellas grejer


Olivias fynd

 
Mina fynd

På eftermiddagen fick vi besök av Linda, Tilde och Novalie, äntligen! Det var ett tag sen! Först blev det fika och sen blev det grillad korv med bröd
  

Det var verkligen kul att träffas, det går ett tag mellan gångerna ibland och särskilt när sjuka barn kommer i mellan.

Sen var det läggdags för barnen som har lite svårt att varva ner, hör att dom trallar uppe i sina sängar. John blund kommer nog snart hoppas jag för imorgon är det tillbaka till skola och jobb för nu är vi friska.
Innan läggdags så lekte barnen fotografer och tog dom här fina blilderna.




Nu är det soffan som gäller snart och desperate housewifes

xoxo
Katri

Ge mig kraft

Undra vad det här är! jag är helt slut, orkar ingenting!!!
Fast jag har tvättat lite men annars har jag mest legat och slöat idag.
Jag har ingen ork och ingen motivation och det känns som jag aldrig kommer att få det igen. Sen så går den här dagen otroligt långsamt tmmarna går fram i snigelfart, usch så tråkigt!!

Hade tänkt att åka till stan och handla men har skjutit upp det tills imorgon och hoppas på nya krafter då. För detta är så tråkigt. Skulle vilja göra något men allt känns så jobbigt och tråkigt... nu lutar det mot att jag kanske tar en promenad, bara för att...

Usch varför finns det såna här dagar, det borde förbjudas!!

Något som är roligt att min syster som bott i australien har kommit hem, Jippie! Hon och hennes två pojkar kom hem i helgen och på söndag kommer dom hit! Det ska bli så roligt att ses då, längtar

xoxo
Katri

Tredje offret!!

I går kväll tog magsjukan sitt tredje offer, Isabella spydde som en kalv och det var inte lite ska jag säga....
Men som tur var så sov hon nästan hela natten, Martin fick ta vab idag eftersom jag inte var helt ok och orkade inta vara uppe med Isabella om hon skulle kräkas hela natten, men det gick ju bra. Hon vekar ändå vara pigg nu på morgonen så hoppas att det inte blir mer än så.

Själv fick jag i mig två mackor igår och lite flingor på morgonen nu så det verkar som mitt är över. HOPPAS JAG!

Någon bussresa till stan blir det ju inte, får se ifall jag och Olivia orkar ta oss till stan och fixa hennes kalaspresent och handla lite sen. Har ju inte planerat något mat heller... Har ju inte vart precis hungrig så vi får väl föröka hitta på något och det känner jag inte alls för.

Jag hade ju helt fel om Elfsborg igår, dom vann ju. VANN!! Jag kollade ju resultatet på text tv och då stod det 1-1 men elfsborg hade visst gjort mål bland dom sista minuterna så jag missadenog detta. Men jag är så glad att dom vann

xoxo
Katri

Tack min gulliga man

Idag har jag haft en riktig sjukdag, jag har försökt att ligga och ta det lungt fast jag har svårt för det!
Och min Underbara man (iallafall idag) har tagit hand om barn och hem och låtit mig bara vara. Väldigt uppskattat! Han har lagat mat på dagen och nu ställde han sig och gjorde plättar till barnen. inte har han klagat något heller! Man kanske ska vara sjuk lite oftare??? he he he, skoja bara. Puss på dig älskling

Jag har även vart själv i två timmar då resten av familjen gick till farmor för att kolla på elfsborg som såklart spelade oavgjort... Måste vinna nu!!

Mina ensamma två timmar låg jag på soffan och kollade på desperate housewife repris, dubbelavsnitt som jag missade i tisdags det var så skönt och så han jag ta mig en liten tupplur på soffan,gött!

Nu har magen lugnat sig och jag funderar på om jag skulle äta lite, har fortfarande inte ätit och klockan är sju på kvällen!!
Jag hoppas att magen är bra imorgon och att ingen annan blir sjuk, vi har nämligen planerat att jag och barnen ska ta bussen in till stan efter att Isabella slutat skolan. Barnen ska nämligen på två kalas i veckan så vi ska köpa presenter och sedan möta upp martin i stan och handla lite mat. Flickorna tycker att det ska bli så roligt att åka buss så jag hoppas att jag mår bättre än idag.

Nu ska jag upp till min houseman och se vad han gör

xoxo
Katri

Trodde jag ja!

Igår började jag slappna av från magsjukan, för nu hade det ju gått nästan två dagar och ingen har blivit sjuk...
Det skulle jag ju inte ha gjort!

Det började igår kväll efter maten på jobbet, åt mat som jag hade med mig och lite sallad med rödlök och kände att rödlöken var väldigt stark! men efter maten fick jag lite ont i magen och kände mig uppblåst trodde att det var rödlöken....
Men när jag kom hem så kräktes jag och sedan har jag haft en inte så rolig natt på toaletten. Och idag ska vi inte tala om, jag går här som en zombi är jätte trött och vill inte äta. Vill ingenting egentligen eller vet inte vad jag ska göra, ligga ner? Isängen? på soffan? Titta på tv? eller titta på film? Orkar jag sitta vid datan? Kanske jag borde prova äta eller att dricka något? Ska jag ta på mig och lägga mig på altanen en stund för att få frisk luft??

ÅÅ jag är så rastlös när jag är sjuk, kan inte slappna av det bara kryper i kroppen!!!

Det är så tråkigt att bli sjuk när man jobbar helg men när jag ringde min jobbar kompis och sa att jag var sjuk ville hon absolut inte att jag skulle komma, konstigt va? Nä hon var jätte gullig så det känndes inte så jobbigt att sjukanmäla sig då. Men man kan ju inte gå och jobba sjuk och smitta ner alla andra det är ju logiskt. Men varför är det så jobbigt att ringa och säga att man är sjuk och att gå sjuk hemma? Vet inte men jag hatar att vara sjuk!!!

Nu orkar jag inte sitta upp längre utan måste hitta ett ställe och lägga mig ner.... om jag kan bestämma mig

xoxo
Katri

En lugn natt

Nu har vi haft en lugn natt och sovit gott! Ingen mer magsjuka än så länge.....

Olivia kräktes sista gången igår kväll rakt på mitt ny tvättade golv...  Hon hade inte kräktrs på länge och solen visade mig hur smutsiga golven är, så jag tänkte att jag svabbar av dom fort innan barnen ska i säng men det skulle jag ju inte ha gjort förstås.

Snart ska jag ut och njuta av solen och hänga lite tvätt ute, sen blir det att åka och jobba för mig. jag jobbar hela helgen så jag hoppas verkligen att jag klarar mig från att bli sjuk för vi är nämligen bara två personal under helgen så det är lite sårbart. men blir man sjuk så blir man.. Det finns förhoppningsvis vikarier som vill jobba.

Imorgon har Isabellas skola/fritids loppmarknad i dalsjöforsparken så har ni inget för er så åk dit. Detta är för att barnen ska tänka på att något gammalt för en själv kan vara nytt för någon annan. Och om jag förstått det rätt så ska pengarna gå till välgörandeändamål. Tyvärr kunde vi inte hjälpa till eftersom jag jobbar och det är inte så roligt att stå och sälja med två barn som martin hade fått gjort men det kommer säkert fler gånger.
Loppisen är mellan 9-12 i dalsjöforsparken.

xoxo
Katri

inget elfsborg för mig!!

Det blir ingen match för mig idag Olivia har kräkts även i eftermiddag, rakt i våran sittpuff med!!! Härligt! Lill strumpan har kanppt ätit eller drukigt något på hela dagen och om hon gör det kommer det upp igen... Nu på kvällen mutade vi henne med lite chips, hon tog typ fyra stycken sen ville hon inte ha mer, usch det är så tråkigt med magsjuka!
Olivia var jätte trött i eftemiddags men hon skulle absolut inte sova.. så jag föreslog att vi skulle vila lite i solstolarna och då hände detta


hon som inte var alls trött, däckade

Sen tänkte jag att hon inte skulle ligga i stolen och började krångla med att flytta stolen och då vaknade hon, så klart!
Så in i sovrummet med henne och fick till slut en skrikande Olivia att somna!! När Martin sen skulle väcka henne var det lika svårt som att få henne att somna, hon bara fräste till honom. Det tog en timma att väcka henne.

Jag var även på utvecklingssamtal för Isabella idag och där blev jag en jätte stolt mamma. Fröken hade bara positiva saker att säga så det är klart man blir glad!! I höstas hade Isabella lite svårt för läsning och skrivning så vi skulle öva på det mycket hemma tyckte fröken och idag fick även vi beröm!! Hon tyckte att vi lagt ner mycket tid och att det märks på Isabella att hon har stöd hemmifrån, Isabella har blivit mycket bättre i både läsning och skrivning. Väldigt roligt att höra som förälder, vi har ju bråkat med Isabella en del när hon slarvar med läsningen så poitiv kritik var behövlig och viktig. Så nu tar vi nya tag!!
Hoppas bara att skolintresset håller i sig imånga år, för dom andra ämnena går jätte bra. Och så är hon skötsam och ansvarstagande, visar även respekt. Det var ljuvmusij i mina öron.
Det är ganska höga krav på skolorna nu och så får dom även skriftliga omdömmen det är ju inte längre som när en själv gick i skolan.

Snart ska jag lägga mina små troll och sedan lägga mig i soffan och titta på elfsborg genom tvrutan.. jag kunde ju vart där! Men nu är min lillebror glad istället, eftersom han fick min biljett.

xoxo
Katri

Vilken natt

Hade en jätte trevlig kväll ute med arbetskamraterna det blev god mat och några öl!
Var hemma vid tio-tiden. Det var just precis lagom tyckte jag..

men knappt hemma och i säng, började Olivia sova oroligt. Helt plötsligt så kräks hon.. Upp och ta hand om detta. Martin tog Olivia och jag tog hand om kräkset, usch vad jag hatar det. Det känndes som jag blev full och helt snurrig plötsligt!! Hade inte vart det innan.
Olivia fick komma och lägga sig jämte mig och martin gick ner till källaren och hoppades på lite sömn eftersom han skulle upp på morgonen och jobba.

Sen höll Olivia på att spy under hela natten, så fort vi somnat började hon igen...
Idag är hon helt slut stackaren och vägrar att äta. Hon ligger i soffan och tittar på teve.
Får jag ligga här idag undrar hon. Klart hon får, det får man ju när man är sjuk.
Hon var rätt så gullig i natt när hon kräktes, helt plötsligt började hon skrika och tårarna rann!!
Jag älskar min mormor! skrek hon
mormor älskar dig med fick jag fram
mmm, bra svarade hon då
det var så att jag blev medbjuden av min kära make till elfsborgsmatchen idag så mormor skulle vara här med barnen och olivia ville det så gärna nu är hon ledsen för att det kanske inte blir så... får se hur hon mår under dagen.

Jag hade verkligen sett framemot att få gå på matchen.... men det blir väl att titta på teve då kanske istället!
Det är kanske ok, hoppas bara att ingen annan blir magsjuk!!

xoxo
Katri

Varför!!

Jag fattar inte en sak.... Idag hade jag bestämt mig för att ha lite av en slö dag... fast jag har ju gjort en del grejer som tvätta och hänga tvätt, plockat ur diskmaskinen och plockat bort påsken. Att slappna av helt kan jag inte längre. Men ändå, så har jag inte plockat eller städat vilket egentligen behövs eller duschat och gjort iordning mig för jag ska iväg i em så jag tänkte att jag gör det senare.
Det är ju kostigt när man inte gör iordning sig eller städar så ska man få oväntat besök??? Det händer nästan aldrig annars mitt på dagen, varför idag??
Först kom Olivias kompis Thea och mamma förbi för Thea ville leka, så nu är hon här. Får se till att jag lite fräschare och plocka undan lite när hon blir hämtad.....
Sen kom barnens farmor med lite kläder till Bella som hon fått av en jobbar kompis och jag ser fortfarande ut som hej kom och hjälp mig men nu hade jag plockat undan lite...
men varför kommer alla idag???
Tycker att det var jätte gulligt av hennes jobbar kompis att ge bella kläder!!

Sen ringde swedbank och sökte martin.. hmm vad har han hittat på nu??? tänkte jag.
Då var det så att han hade vunnit biljetter till elfsborgsmatchen imorgon!!!
Undrar vem som ska få följa med dit????

Nä nu är det dags för duschen om jag ska bli något fräschare idag

xoxo
Katri

Slö dag

Idag har jag tänkt mig att ta en riktig slö dag! Inte göra så mycket överhuvudtaget! men kvinna som man är har jag redan startat en tvättmaskin! Men annars kommer jag inte göra så många knop idag utan bara ta det lungt och vara med Olivia.
Det har varit något varje dag och det känns som jag alltid plockar och städar men inte i dag!
Fast jag vet att det skulle beövas dammsugas och torkas golv!! Men det ska få vänta tills jag känner att jag vill, kanske senare idag eller imorgon. För just nu vill jag bara va och kanske ligga i soffan och kolla på en dålig såpa och samla mina krafter.

Ikväll ska vi ut och äta med jobbet, det ska bli jätte trevligt!! Fast vi har fått fixa denna utekväll själva för kommunen är inte givmild med sånt, tyvärr! Två av mina arbetskamrater har fått ta timmar från sin komp för att vi alla ska kunna gå ut samtidigt efterom vi jobbar oregelbundet, lite skamligt tycker jag det borde kommunen bju på men väldigt snällt av dom som vill ta av sin komp! Vi står för allt själva planering, tid , mat och dryck det enda kommunen står för är vikarierna som kommer att jobba ikväll!!! Tycker att kommunen borde ge sina arbetare mer after work och utvecklingsdagar men det finns det aldrig pengar till och så undrar man varför vi inte känner oss uppskattade!? är detta ett skämt? Skolor och förskolor får alltid tid och pengar till utvecklingsdagar  men inte vi inom handikappsomsrgen.....
åååååå jag kan bli så arg på detta.
Men vi ordnar lite trevlig kvällar själva istället!! för vi tjänar ju så bra å vi har ju råd till detta.....  eftersom arbetsgivaren har så dåligt med pengar!!! Ha haha!!

xoxo
Katri

Lille Victor

Har läst i aftonbladet om lille Victor som är 1,5år och döende i cancer och han för inte dö hemma för kommunen håbo har inte hemsjukvård för barn under 17år!
Tänk att inte få ha ditt sjuka barn hemma utan att sitta på sjukhus hela dagarna och vänta, istället för att kanske ha mysiga stunder hemma, dom sista dagarna! Usch va ledsen jag blir när jag tänker på det, hade bara velat krama om honom och föräldrarna

Läste nu att han somnat in och är hos änglarna  och hoppas han slipper all sjukdom nu!!
Victors föräldrar samlar in pengar åt barncancerfonden och deras mål är att samla in 100 000kr och vi kan hjälpa dom genom att ge ett bidrag smått eller stort spelar ju ingen roll. Gå in på www.barncancerfonden.se/1707 och ge dit stöd, det ska jag göra

xoxo
Katri

Träna eller inte träna?

Jag har ett litet problem... vet inte rikrigt hur jag ska göra. Jag har ett kort på ett gym som jag går till ibland ja just det ibland!
Tycker att det är skönt att träna när jag väl kommer dit men altt går ju före träningen.. sen jobbar jag ju kvällar och då försvinner träningstider för på förmiddagen har jag olivia hemma och dom har inte några pass på morgonen heller.
Och jobbar jag flera kvällar en vecka vill jag inte vara borta ännu mer kvällar. Och oftast när jag väl tänkt träna så dycker det upp en massa annat som behöver göras. Ja jag vet att det är väl bara strunta i det andra och träna men det funkar inte för mig.. Träna kan jag göra en annan dag tänker jag.

Men nu har jag haft det i ett år och kan säga upp det om jag vill, men samtidigt så byter vi schema och olivia ska vara extra på förskolan och jag får en massa egentid på förmiddagen och då skulle jag ju kunna träna. Så nu vet jag inte hur jag ska göra...
behöver ju träning så jag inte går upp i vikt oxå!! Samtidigt hinner jag inte träna mer än vad jag gör nu så är det ju ingen ide känns det som och vi jobbar ju mer kvällar på det nya schemat och blir då borta mer, tycker ju att familjen går före!

Ja det här skulle ju jag kunna skriva om hur länge som helst för jag kan inte bestämma mig ju!!

xoxo
Katri

roliga barn

Jag satt igår och tänkte på olika saker barnen sagt som blir så roliga eller knasiga

När bella var 4år sa hon
- mamma tror du på kärlek vid första överkastet?
-va sa du, frågade jag
-tror du på kärlek vid första överkastet
-kärlek vid första ögonkastet menar du?
- ja just det så heter det ju, va är det mamma?

När Bella var ca 5år satt vi inne i hennes rum och grejade då råkade hon välta ner alla sina pennor och jag suckade väldigt högt!
-jaa mamma, det är inte lätt att ha en tonåring i huset men du ska veta att det faktiskt inte är lätt att vara en heller!
tänk en tonåring i femårsåldern!!!

När vi sköt påskraketer i helgen ropade Olivia
NEEJ sluta Ni dödar min morfar som sitter där uppe! Hon var nästan förtvivlad!
Bra att syrran kom på att han sitter ju mycket högre upp och hon lungnade ner sig.
kanske inte så roligt men lite gulligt tycker jag. Olivia har ju aldrig träffat morfar utan vet att han inte lever längre och är uppe i himmlen.

xoxo
Katri

Trevlig påsk

Nu är påsken snart slut och det är dags att åka tillbaka till jobbet! Jag börjar faktiskt redan i eftermiddag så jag har lite ångest!

På påskafton kom min syster, mattias och philippa it till oss, Kul!
vi fick fina påskblommor

 
jag och martin fick en stor blomma och barnen fick varsin liten blomma, gulligt tycker jag.

Sen satt vi ute och åt, härligt! det blev grillad fläskfile och potatisgratäng mums
 
Härligt att vara ute i solen!

Barnen letade påskägg två gånger, det hade dom inget imot precis! Gott var det iallafall!
Sen när det började bli kallare blev det lek inomhus och singstar!

När barnen började bli trötta gick vi ut för att panga (skjuta raketer) Vilket uppskattades av alla utan Olivia hon gillar inte när det pangar så högt

tre amigos                       Raketer                       mor och dotter lika facinerade

Efter alla raketer var det dags för påskkärrnigarna att flyga till blåkulla
  

Nu var det dags för barnen att lägga sig och efter det blev vi vuxna hur slöa som helst. det blev väl för lungt??
Vi spelade buzz och jag kom sist båda gångerna, min hjärna fungerade inte alls den var helt slö!
Tack för en trevlig påskafton.

På mogonen pressade jag apelsiner som en tok eftersom jag lovat att bjuda på färskpressad apelsinjuice, det var gott!
fast alla var vi lite trötta....


Vid middagstid åkte vi till mormor allihopa där hade påskharen oxå varit!! Där grillade vi lite korv och satt och myste i solen. Inte alla då för vissa kan ju somna lite överallt...

min käre make

På kvällen kom svärmor och svärfar hit, i grillade kycklingfile och klyftpotatis det var såå gott!!
fast jag var nog lite osocial för jag var såå trött och även barnen. Svärmor och svärfar gick hem tidigt. Undra ifall dom märkte att vi var trötta? Den enda som var pigg var ju han som vilat under dagen!!!

Jag tog med mig barnen och läste saga i våran säng, det skulle jag ju inte ha gjort för jag däckade oxå... klockan var nog bara strax efter åtta! nu har jag fått mycket sömn iallafall

nu är det dags för frukost!

xoxo
Katri

Huset rasar!!!

Igår när barnen duscha och jag var nere i källaren hörde jag dunk, dunk, dunk!!
Vad hittar dom på!! Tänkte jag då????

-mammaaaa hörde jag strax efter, kooom hit lite

När jag kom hade lite av kaklet rasat!!  Hur hände detta??
- det bara rasa mamma fick jag till svar
Barnen brukar åka kana fram och tillbaka i duschen och då tar dom imot med fötterna i duschen precis där kaklet rasat, men detta ska väl kaklet klara? eller?


Så här fint såg det ut!!

Har man inget att göra så får man, det är väl bara att kakla om!!! Jätte kul!

Idag har vi varit hos martins föräldrar och fikat, dom kom hem från spanien igår! Äpplepaj och vaniljsås, mums!
Barnen och vi fick lite presenter och så hade påskharen varit där oxå så nu har barnen godis för en månad... och imorgon ska vi till min mor, antagligen har påskharen varit där oxå!!!

Påskharen hade varit här inatt oxå och inget larm gick igång!! så den kommer säkert nästa år oxå!!


fina matchande kläder som barnen fick av farmor och farfar

ha nu en riktigt trevlig påskafton! Det ska jag ha med god mat och trevligt umgänge

xoxo
katri

Härlig dag

Gud vilket härligt väder det har varit idag! Helt underbart! hoppas att det stannar några dagar till....

Idag har vi fått ganska mycket gjort martin har grejat i trädgården och jag städat inne och äntligen även tvättat några fönster, det var behövligt!! men jag hann inte med alla eller orkade var rätt ord!

Vi satte även upp studsmattan vilket var mycket efterlängtat



Efter allt arbete var vi förstås hungriga och det blev grillad korv och äta ute, det är ju bara så mysigt att äta ute



Efter maten blev vi helt slöa... gjorde inte mycket nytta efter det!

Sen gick vi till Martins föräldrar för att ge katten mat en sista gång eftersom hans föräldrar kommer hem ikväll. Kollade även på elfsborg, eller martin kollade och jag slöa i solstolen vilket var såå skönt och varmt! Jag kollade dom sista 10minuterna och då gör elfsborg måål!! och vann!! HURRA!!

Sen åkte vi till martin syster Malin som skulle klippa mig åt även pizza med henna, alla var helt plötsligt helt utsvultna!! Barnen lekta med katten leo som nu heter lea eftersom det fattades vissa delar för att kalla den leo... har dom märkt nyss när dom var hos vetrinären, ha ha!!
Sen blev jag klippt och blev fin i håret.

Nu ska jag lägga mina tjejer som gömt sina påskägg för påskharen! Isabella tycker inte att vi ska sätta på larmet inatt för då kanske inte påskharen vågar gå in... och tänk om larmet går igång och skrämmer iväg honom!! Då kanske han aldrig mer vågar komma! Härliga funderingar dom har.

xoxo
Katri

God morgon

Oj vad dagen gick snabbt igår!! Hann inte med något vettigt alls, utan att jobba då!
Efter jobbet åkte jag till mormorför att hämta Bella, hon hade mycket att berätta, munnen gick i ett så jag undrade om hon hann andas under tiden! Så hade hon även plockat snödroppar till mig, så hon hade nog saknat mig lite, hoppas jag i alla fall.

När vi kom hem höll Martin och Olivia på med trädgårdsarbete för full, dom jobbade på bra!
Men jag gick in och började plocka och greja, packade upp bellas övernattningsväska. Sen var jag så duktig och satte på en maskin tvätt som jag ångrade djupt senare på kvällen när tvätten skulle hängas upp. Detta gör jag varje gång jag sätter igång en tvätt på kvällen... varför fortsätter man att göra det då??

Sen gick vi till martins föräldrar för att ge katten lite mat men vi blev sittandes där och kollade på bolibompa och alla fyra blev jätte slöa. Bella tyckte att hon och martin skulle sova där... (hon orkade väl inte gå hem)

Jag och martin hade bestämt att vi skulle ha lite myskväll och titta på film efter att barnen hade somnat. Men det var lättare sagt än gjort. Barnen var inte alls sugna på att somna eftersom glassbilen kom igår och vi hade lovat att köpa glass... så dom låg ju bara och väntade på att höra glassbilen och den kom vid halv nio (lite sent tycker jag när den även plingar sin lilla melodi men på sommaren kan den komma halv tio...!!).
Jaaa nu kommer den!!!! hör man då,
-lägg er!! ropar vi.
-köp glass!!
ja ja ja vi ordnar det, sov nu! Konstigt nog somnade dom stax efter det, undra hur det ska gå i sommar när glassbilen alltid är sen??

Jag och Martin tittade på marley och jag, vill man gråta floder ska man titta på den!! Jag vet inte om jag någonsin ska ha en hund... Det är så jobbigt när man inte får ha kvar dom sen, filmen gjordeju inte det bättre kan jag ju säga.
Det var helt klart se värd men med en stor gråt varning!!
Så nu på morgonen vaknade jag med ett gråtsvullet ansikte.. inne i huvudet känns det som jag gråtit hela natten, är jätte tung i huvudet!!
En sak slog mig igår när mina tårar forsade, varför gråter inte killar när dom tittar på sorgsna filmer?? Hur klarar dom att hålla tillbaka tårarna? Jag såg inte att martin grät och jag kunde inte sluta!! Varför är det så? är killar mer känslokalla?
Fast martin gick till köket en sväng när det var som sorgligast, varför gjorde han det? hmm det är en gåta

Idag ska vi städa och arbeta ute, ska ju vara fint när man får fint besök imorgon! Vi har även lovat barnen att sätta upp barnvakten (studsmattan)
Sen vi tre ska vi tilla martins föräldrar för att kolla på elfsborg på pay per view! Heja elfsborg!!! Eller om det är gott väder så kanske det blir solstolen för mig!!

Nu ska jag få i míg lite frukost med färskpressad apelsinjuice, gött!

glad påsk
Katri

Tjejträff

Nu har jag nyss kommmit hem, jag stannade istan idag för jag skulle träffa tjejerna efter jobbet för att fika och svallra lite!! Riktigt roligt men vi gör det för sällan! Försöker komma igång att träffas en gång i månade, hoppas att det funkar för det är så trevligt att träffas! Nästa gång blir det hos mig, funderar på vad jag ska bju på, fast det är ju en hel månad kvar så det ska nog ordna sig till slut.
Idag blev det fika på café viskan vilket är jätte mysigt café men det är alltid så mycket folk, fast vi fick plats idag!! Det blev en god varm kyckling baguette med curry! den är bara så god! Sen blev det ju skvaller och några goa skratt oxå.

Jaf gick på stan innan vi skulle träffas, vilket är hur farligt som helst! När man inte letar efter något så hittar man ju alltid något. Så även idag.. det blev en blå randig skjort/tunika. jag har nog lite shoppaholic i mig!!!
Köpte även en juicepress men där hade jag present kort så då gjorde jag inte åt några pengar i allafal. Så syrran om ni sover över i påsk kan ni få färskpressad apelsinjuice till frukost!

Nu är det dags för mig att lägga Olivia som jag inte sett på hela dagen, måste ju få lite mys! Bella blev kvar hos mormor en natt till så imorgon ska jag hämta henne och kramas. Tänk va man saknar barnen när dom är borta!

ha det gott

xoxo
Katri

tisdag

Nu har tisdagen oxå snart gått.. då har jag bara två morgonar kvar att gå upp, skönt! fast nu får jag lite sovmorgon för jag behöver inte lämna några barn på dagis. För martin är ledig med Olivia och Isabella har åkt till mormor för att sova över en eller två nätter, det beror på om Bella och kusinen Hampus kommer överrens. Så just nu har vi bara en liten skitunge hemma och det är lite konstigt.

Igår fick jag med mig Isabella på en liten promenad men jag fick snällt vänta till hanna montanavar slut på teven!


Bella redo för en cykeltur

Efter våran cykeltur/promenad gjorde jag lövbiffgryta, den blev mumsig! Sen gjorde vi iordning påskriset för vi kom på att Bella sjulle ju vara bort och hon ville ju så klart vara med!! Gillar egentligen inte påskris men men vad gör man inte för barnen


vårat "fina" påskris

Idag på morgonen var det lite krisit, Lilla Olivia ville inte gå till förskolan! Hon ville vara hemma och mysa! Tänkt om vi bara kunde göra så!! men jag var tvungen att jobba ju. Tårarna rann sakta på hennes kinder för hon ville inte visa att hon var ledsen. Lilla gumman, hade gärna varit hemma men man måste ju tyvärr jobba! Sen vet jag inte varför hon var ledsen för hon och Bella har sovit med mig i två nätter för Martin har sovit hos sina föräldrar. han har sovit där för att vi ska släppa ut katten på morgonen för annars hade vi aldrig hunnit det! fast man ska aldrig göra sig till för katten ville inte gå ut på morgonen!!! Den ville bara vara inne!!
Idag har dom haft påskfest på Olivias förskola så hennes humör blev lite bättre när hon kom på att hon skulle klä ut sig till påskakärring. Helt nöjd var hon inte för hon hade hellre varit hemma och myst!



En söt men lite ledsen påskakärring!!

Nu vill Olivia har datorn, hon har tjatat ett tag. Hon brukar vara på http://spela.se och klä på dockor. Hon tycker att det är jätte roligt! Lite data tycker jag att barn ska få fast våra brukar bråka vem som ska spela först.... fast då blir det ingen data alls!! Nä nu får jag ge ifrån mig datan (en liten stund)

xoxo
Katri

då var det måndag igen

Då var det måndag och veckan bara börjat....
jag är redan trött, är det normalt??? Ska ju jobba tom torsdag och tidigt varje dag....
Nu är martin och lillan på gympa och det är jag och bella hemma, ska se om jag kan hitta på något med henne. Det kanske inte går efterom hon säger att hennes favorit program är på tv! Då är et inte så viktigt med mamma.
Vi ska även samla ihop alla bibloteks böcker för vi ska åka och lämna tillbaka dom imorgon sen ska jag köra bella till mormor för hon ska sova där med kusinen Hampus, så vi måste packa oxå.

så nu är det väl bara att sätta igång, fast jag hade helst gått och lagt mig. Hade tänkt träna idag men när jag skulle boka fanns det inget pass idag!konstigt! Ja då behöver jag inte tvinga mig iväg..
Kanske får med Isabella på en promenad, får se

xoxo
Katri


Sura ungar!

Vet inta vad som hänt idag, mina två troll kan inte prata med varandra... eller leka! Dom bara bråkar och är oense om allt och jag menar verkligen allt!! Jag blir så trött. sen sa jag till dom att låta varandra vara istället och hitta på något själva hmm det gick ju inte. För det är ju mycket roligare att bråka!
Tänk igår när vi var iväg dom skötte sig nästan hela tiden det var inga större saker som hände, men idag usch! tar dom igen idag tro?? Igår var vi minsann skötsamma så idag ska vi göra mamma tokig!!??
Ja ja snart är denna dagen slut!

Vi skulle åkt till linda och hennes tjejer idag men så fick Novalie feber så vi blev hemma istället. Och det var ju inte bra barnen bråka och Martin var bakfull efter grabbkvällen igår. Jag tänkte att vi måste hitta på något för vara hemma med två bråkstakar går ju inte!
Så jag fick en bra ide att vi ska åka till ikea!! JAAA
Martin gillade inte idén först men jag sa att jag betalar,... Jaha då gick det bra, Ha ha
Fast vi köpte bara glas och tallrikar, betsick och grejer till köket men det kostar ju det med. Det var bara tänkt som en snabbvisit för vi skulle hämta Lindas Tlde på vägen så hon och tjejerna kunde leka (mina tjejer hade längtat efter henne för det var alldeles för längesen vi sågs!)
Men det vekade vara många många fler än jag som åkt till ikea, typ hela göteborg! Det var så mycket folk så man nästan fick panik!
Barnen var på lite bättre humör, men inte helt... Olivia var grinig så vi åt där så hon förhoppningsvis skulle bli gladare och det blev dom båda efter mat och efter att dom hittat lite gosedjur att köpa (för vi har ju absolut inga hemma)
Nu är vi hemma och har hämtat Tilde så dom leker för fullt, för nu leker mina barn oxå bra ihop!

Nu ska jag packa upp lite påsar!

xoxo
Katri

tågresa till Uddevalla

Idag har vi åkt tåg fram och tillbaka till uddevalla för att barnens kusiner fyller år. Det var jag och tjejerna,och Tarja (syrran) och hennes Philippa.
Vi var som vanligt sega i starten och fick lite bråttom hemifrån en allt gick bra och vi missade inte tåget!


förväntansfulla tågresenärer


våra medresenärer

Väl uppe i uddevalla fick vi veta att Robban varit magsjuk hela natten!!! Så in i huset ville vi inte gå!! Men det var ju helt underbart väder ute så det gjorde väl ingenting!!

         
korv med bröd ute i solen         cool Philippa                 ute i fårhagen hos lammen

Efter vi grillat och haft det bra i solen åkte vi in till uddevalla och gick strandpromenaden den var jätte fin! Maarit hade lovat glass men cafet var stängt... men det blev glass på pressbyrån istället så dagen var räddad!
Några kort från strandpromenaden

     

Efter strandpromenaden blev det en glass i pressbyrån som lovat och sedan var det dags för oss att åka hem.....
Ja tiden går fort när man har roligt!

 
hemfärd                              så här kul hade vi det!!

På vägen hem hade vi nog världens snällaste tågkonduktör, han pratade med barnen och dom bjöd honom på godis....
Och efter som dom var sååå snälla och delade med sig skulle barnen få följa med och köra tåget!!
Gissa om dom blev glada! Han gjorde nog resan väldigt speciell för dom här två tjejerna och philippa som jag inte har på bild!!

Wow tänk va lyckliga dom var efter detta! Tack herr konduktör!

Ja denna dagen gick verkligen fort!! tack älskade familj för en underbar dag!!

Nu funderar jag på att krypa ner snart, båda barnen har däckat efter dagens äventyr, och imorgon ska vi hälsa på Linda och hennes tjejer det ska bli roligt för det var längesen!

xoxo
Katri

Helg

Nu är det äntligen helg, fast jag bara jobbat tre dagar känns det som jag jobbat flera veckor i rad...
Jag känner mig inte helt ok är seg och trött i kroppen och magen är orolig, tråkigt! håller tummarna för att jag inte sa bli sjuk!

Snart ska jag packa lite för tågresan för i morgon och förbereda kalaskläder om det nu blir kalas för syrrans familj har varit sjuka i veckan....
Dom måste ju bli friska... nu har vi ju köpt tågbiljetter och allt! Annars får det väl bli en dag i uddevalla stad om det nu är öppet en lördag?

Är lite trött nu så jag ska vila lite innan jag tar tagi packningen

Ha en jättetrevlig helg allihopa!

xoxo
Katri

Vilket väder

Nu måste väl ändå våren vara här??? Det är ju så underbart, solen skiner och man blir glad! jag har sutit en stund på framsidan av huset, i solen och det var så varmt och skönt. Det enda som är negativt är att jag ska åka och jobba! det borde man inte behöva göra när det är så fint väder!

fast jag känner mig inte helt ok, det känns om jag har en förkylning i kroppen. Jag är segare än vanligt på morgonen och huvudet känns tungt, men det är väl bara att bita ihop.

igår fick vi våra nya scheman på jobbet, kommunen har kommit på en bra ide tycker dom....  Vi ska ha flytande tid heter det, om vi vill frivilligt?? Ja just det ta flytande tid eller säg upp dig dom procenten som du ska flyta... ja just det frivilligt??
Med flytande menas det att vi jobbar 86% på schemalagt och resterande 14% ska vi gå in och jobba upp vid semester och sjukdom. Vi får våran heltidslön men blir skyldiga att jobba upp dom dom resterande procenten på "ledig" tid. Bra för kommunen men mindre bra för oss! Vi ska jobba upp ca 5timmar i veckan. Om man inte har gjort det vid årets slut får man betala tillbaka... Snacka om press men men det får väl gå. jag måste ju ha ett jobb! Kanske blir det bättre än jag tror?
Så nu håller jag på att ändra barnens schema och dom blir ännu mindre på Förskola/fritids vilket båda tycker är tråkigt för dom är inte mycket nu heller. Bella har i snitt 8timmar frïtids och olivia ca 20timmar nu. Visst vi får jätte mycket tid med barnen och det är ju härligt. Jag har ju inget dåligt samvete att vi lämnar dom för mycket i allafall... Men barnen vill vara mer bella tycker det är tråkigt för när hon har fritids tid så är dom ute, hon får aldrig vara inne och greja och det får man om man går längre. bella går som längst till tre hon vill gå till fem!, säger hon.
Olivia frågar varje dag om hon ska gå till junibacken svaret bli ofta nej inte idag vännen!
Nu när jag ändrar schema kommer bella gå  5timmar i snitt per vecka, alltså ännu mindre! Och de flesta kompisar går länge så ingen är hemma som man kan leka med. Och ska hon leka blir det ofta att hon tar med sig kompisar hem men hon brukar säga att hon vill åka till dom med och inte alltid vara här, det förstår man ju!
Olivia kom upp i 12timmar per vecka men det som är litepositivt är ju att hon är 4år och har rätt till 15timmar i veckan så hon ska få gå lite extra när vi är lediga. Och då blir hon där ca två gånger i veckan, vilket är väldigt lite! Samtidiggt har jag lite ångest över att lämna henne när jag är ledig... men jag vet att hon vill och att hon ahr det bra. Det betyder mycket för henne att få komma dit. Vet inte vad jag ska göra med den tiden när jag är själv, jobba då kanske! Fast jag kan ju ha henne hemma om vi vill hitta på något.

Sen måste jag säga att vi har helt underbar personal på förskola/fritids för våra barn. jag har ringt och frågat mycket om det med olivia. Det är klart hon har rätt till 15timmar sa dom skriv dom tider du tycker passar dig bäst sa dom när jag frågade vilka dagar som passade dom. Sen kan jag ju få jobba på lediga dagar hux flux, ring bara så löser vi det sa dom på båda avdelningarna. Helt underbart, Så jag vill bara säga tack till personalen ni är helt enkelt bäst!

Ojoj va långt det blev... hade mycket på hjärtat idag. Nu ska jag åka och jobba. jag har fixat här hemma så det är fint när mannen min kommer hem, Hoppas han ser det!

Ha det så gott allihopa!
Puss
Katri

1:a April

ja då var det första april... jag har inte blivit lurad än i allafall men det återstår ju ganska mycket av dagen!

Idag känns det som någon har klubbat mig i huvudet är så seg och trött i kroppen, kan det bero på att martin tog hit sina föräldrars crosstrainer och att jag körde en halv timma på den igår? fast efter åt blev det lite godis så jag var väl inte så duktig ändå!! delade en pizza med martin oxå så den träningen räknas väl inte då?

Imorse blev allt sent bella hade inte ätit frukost vid åtta så det blev lite bråttom hon gick själv till skolan för vi kunde inte väcka Olivia hon var nog segare än jag idag. Jag hoppas att bella kom i tid jag förstår inte vart tiden tog vägen imorse??

Nu har jag och Olivia varit och släppt in farmor och farfars katt Wilma och gett henne lite mat, sen låg vi i soffan och kollade lite barnprogram och inte blev vi piggare för det men mysigt var det.

Vilket härligt väder det är ute idag, känns jobbigt att börja jobba kl ett hade hellre varit hemma och ute i solen och njutit men jag ska väl hinna med det oxå en annan dag!

Här kommer lite kort från gårdagen, på Olivia...  Det blir lite mycket olivia här men det är ju hon och jag som är hemma på dagarna medans Isabella är i skolan och igår följde hon med en kompis hem så vi sågs nästan inte på hela dagen.
nu kommer korten


Olivias nya kläder som hon vill visa klänning från me and i och leggings från name it


fika på altanen i vår solen!