Semester!!

Nu har jag äntligen jobbat min sista dag innan semestern!! Jihoo f**n Vad gott!! nu ska det både latas och grejas... Synd bara att min arm vägrar att ge sig. Tennisarm!!?? gör ju ont vad jag än gör...

Tnkte på en rolig grej när jag åkte hem från jobbet. Jag åker förbi ett slakteri som har sin altan mot vägen och där satt idag unga pojkar på sina raster och solade. Det kan man kalla trafikfara!! Ha ha, det såg inte illa ut.
Som Martin sa på fyllan
-20åringar ser bättre ut idag än när vi var 20!?
Eller kanske är det så att vi börjar bli gubb och kärringsjuka??

Nu blir det att ta bilen till bibloteket och lämna böcker. Hade tänkt att gå men nää det är såå fruktansvärt varmt, då orkar jag inte!

ha det gott i värmen!

Helgen

Helgen har varit jätte bra och jätte varm!! Jag har inte orkat sola för jag blir såå svettig men visst är det härligt med fint väder!

Igår var vi på kalas och inflyttningsfest hos min lillasyster Vilket var jätte trevligt!! Först var barnen med sen skickade vi med dom med mormor, våra barn sov hos farmor och farfar.

Kusinerna bus


Bella i morbrors hatt


Sen blev det ju som vanligt både sing star och gitarr hero när våran familj umgås...
  

Syster duell


Min systers sambo mattias har vi inte fått med på detta än.. Han tittade på och diggade musiken, eller???


Jag körde igår men hade hur kul som helst! Var hemma klockan halv tre på natten efter att kört Syster Helena och maken Urban till Grand där dom skulle lyxa till det och sova inatt och sen körde vi hem lillebror.. Fast allt var ju på vägen hem.. iallafall nästan. Kul var det på vägen hem oxå med dessa fyllosar!! he he!

Idag har i vart slöa och jag lite bakfull fast jag inte drack hur det nu kan komma sig?? Men jag har vart trött och haft ont i huvudet idag och inte kan det vara vätskebrist efter all ramlösa som jag drack igår! Konstigt! Man kan bli bakfull fast man inte dricker alkohol!!
Vi har iallafall varit istan och handlat och ätiti på mc donalds.
Sen har det mest vart och slöa, jag tog mig i kragen och gick en promenad kände att jag behövde det! Nu ska det ätas grillat som min man som vanligt fixar.. Han är så gullig!! Fast igår när han var lite på lyret var han inte lika gullig...

Dags att käka, hoppas att alla haft en trevlig och solig helg!!

Fredag

Idag är jag lite trött fast jag åkte hem tidigt igår efter att vi haft en trevlig kväll på lilla torget. Ätit och drukigt gott med trevligt sällskap!
Tyckte först att det var skönt att åka hem men när jag vart hemma en stund blev jag danssugen... men det var ju ingen ide. Det var bara lägga sig och sova!

Nu på morgonen har jag och tjejerna vart och köpt present till någon som snart fyller år!!
Snart ska vi ätaungsbakad falukorv, hungrig är jag!!
Efter maten ska jag och tjejerna åka till tjejerna i familjen ryhd, vilket ska bli såå trevligt, såklart!!

Senare i eftermiddag ska jag åka och jobba ett par timmar. sen blir det att fira helg!

Efter idag har jag bara två arbetspass kvar sen blir det SEMESTER!! Om ni visste vad jag längtar!

Trevlig helg

God morgon

Här sitter jag och njuter av tysnaden!! Alla sover utom jag, kunde inte sova längre än till åtta, kanske är det vädret som man inte vill sova bort??

Nu har jag satt på en maskin tvätt och haft lite egentid vid datorn. Snart ska jag ta mig en morgonpromenad i solen!!

Igår var på almenäs med jobbet och åt lunch och jag blev så chockad av alla som var röda efter solen!! Inte alls försiktiga utan bara låg och pressa fast dom lyste som röda kräftor!!
Ja jag älskar solen och att sola men lite försiktig måste man väl vara.

På kvällen igår hade mina barn otroligt roligt för grannen hade sina barnarn här två tjejer i samma ålder som våra tjejer. Så det lektes och fnittrades ända tills halv tio. Men dom ska leka hela dagen idag med, hade dom tänkt. Det är rätt fantastiskt hur barn kan hitta varandra så lätt.

Nu är det någon som tassar där uppe så jag ska gå och se vem det är som vaknat.

Hoppas ni får en underbar dag i solen

Njuter!!

Viket underbart väder!! Jag bara njuter, älskar denna värme och solen framför allt! kanske bor jag i fel land och stad egentligen?? Borde nog bo i ett varmare land! Allt blir så mycket lättare när solen kommer fram!

Nu är det inte så många dagar kvar till semestern, åå vad jag längtar!! Det ska bli så härligt!! jag har tre arbetspass kvar..

imorgon är det ut och äta med tjejerna och skvallra lite... och dricka lite gott. jag har tagit ledig imorgon... Och innan resturang besöket ska malin klippa mig så himla gott det är verkligen dags nu. Så kanske hon kan fixa till min frisyr till kvällen oxå!!

Min vän Anna kommer snart med! Hem från Norge ska bli så kul att träffas!! Hon vill att vi ska gå till djurparken.. Ska fråga barnen först för förra året tyckte Isabella att det var så tråkigt där. Ifall hon tycker det nu med så är det ju ingen ide.. Eller så åker jag och Olivia med. Jag får ta och fundera på det lite!

Nu ska jag ut och bygga på brännan lite!!

Hoppas att ni får en underbar dag mina vänner!

Lite kort

Här kommer lite kort från midsommar som firades i borgstena, lika mysigt som alltid!

Det börjde med dans runt midsommarstången. De flesta hade ätit där men vi grillade lite fläskfile hemma innan vi åkte dit.



Så fick vi jordgubbstårta och kaffe


Sen var det dags för tipspromenad och lite lekar
Som vanns av lag4!! Mitt lag!!
 

Bildbevis att vi hade sol och uppehåll!! Inget regn här inte


Martin lekte discodj och Olivia hängde vid baren


På kvällen var det dags att tända grillen som även värmde gott och höll knotten borta


Vi åkte hem vid elva och då hade jag och martin velat åka hem i ca en timma... Men inte barnen dom hade så skoj och sen blev det ju disco med blinkande ljus och altt!! Man kan väl inte åka hem då.....
Måste säga att jag är imponerad av barnen dom var ganska många men knappt inget bråk alls, lekte och hade roligt mest hela tiden. Och besvikna för att det nu är ett helt år kvar till midsommar!

Mina midsommarjejer


Nu är det dags att jobba lite här hemma och vara glad mot gubben min som vaknat på det sura sidan idag..... Det är nog inget som är bra idag! Fast han borde vara glad för han ska ta föräldrapenning veckan som kommer och har där med börjat sin sommar ledighet!!

Förresten blev vi inte till salu av kommunen... Om det är bra eller dåligt vet jag inte men det känns bra!

jahopp

Här händer det inte så mycket.
Vi har varit och handlat nu med alla andra hundra miljoner människor!!! Usch att alla alltid ska handla dagen före någon afton!! (även jag) Samma visa varje gång.. Nästa år ska jag handla i förväg.. visst visst!!

Ikväll blir det nog lugnt.

Imorgon ska vi iväg och fira midsommar med några andra familjer i en lada, himla mysigt.
Vi äter hemma först sen drar vi och dansar runt midsommarstången och firar som bara den!

Nu måste jag gå och packa upp varorna som vi inhandlat idag innan Martin kommer  in och ser att jag hamnat vid datorn...

Ha en underbar midsommar allihopa

Ps: Anna vi saknar er oxå... MEGA mycket!! Men snart ses vi. Puss och Kram


Bilder från idag

Vi tjejer var i stan idag och hade det mysigt. Shoppade och tittade och jag gjorde åt mina presentkort på gina tricot och på ur och penn.

Tjejerna poserar på gågatan


Olivia köpte ett gulligt diadem


Isabella köpte armband både rosa och lila, här är dom rosa


Jag köpte ett par nya skor till Olivia och dom var vi oxå tvugna att fota


Sen avslutades dagen med en glass på mc donalds


Mina köp blir inte fotade eftersom jag inte orkar. Jag köpte två tröjor på gina och ett par vita leggings. På ur och penn blev det ett halsband och armband!

Imorgon bitti får vi se hur det blir med jobbet...

Sov så gott!!

Till stan

Idag ska vi ta en sväng in till stan tjejerna och jag.
Fick sovmorgon idag oxå, härligt! Imorgon är det upp klockan hav sex inte lika kul... Nu jobbar jag ons och tors morgon. Är inte särskilt förtjust i tidiga morgonar!!!

Imorgon får vi reda på om boras stad har lagt ut oss på entreprenad.... Om någon vill köpa ett serviceboende??? Tror ju inte att vi går med vinst iallafall. Jag vill inte att vi ska vara till salu.... men vad bryr dom sig om vad en stackars liten
 arbetare säger....

Nu ska jag upp och göra iordning mina tjejer så vi kan dra till stan efter maten...

Sen är det jobb i em...Om ni bara visste vad jag längtar efter semestern...

hoppas att vi får en solig dag!!

Så underbart

Idag fick vi känna på hur det är att ha sommarlov... så underbart inget stress på mogonen och det bästa av allt sovmorgon!! Jag jobbar i eftermiddag så det var bara Martin som gick upp tidigt idag. Så har vi sol ute med! En underbar start på dagen. Vi ska bara vara hemma och mysa idag!!

Igår hände det inte så mycket här. Bella gick på kalaset till slut och hade haft det jätte roligt!! Hon hade fått trava på hästen så det var en glad och stolt tjej som kom hem. Varför hon inte ville gå har hon fortfarande inte talat om... Kommer nog aldrif få veta heller.

Annars tog vi det lungt skulle ha grejat men det fanns inget ork hos någon av oss så det blev inte mycket gjort. Min martins kompis Martin kom förbi med sin söta tjej Emma som är hög gravid och tjata lite. Det är bara 2veckor kvar för dom så det är spännande..

Sen kom även svärmor förbi och spelade fia med knuff och sen bestämde vi oss för att baka rabarberpaj!! Mumsigt!
Då hände helgens stora händelse!!
bella skar ett jack i sitt finger så at det sprutande blod!! Det var ett ganska stort jack men vi fick det att sluta blöda i alla fall!! Åkte till en kompis till svärmor som jobbar på sjukhuset hon hjälpte oss att tejpa ihop såret!! Då var det lite kalabalik men nu är det bra!

Själv har jag fått tillbaka min tennisarmbåge eller data armbåge.. det gör ont och inte så kul. Får inte sitta vid datan så mycket och då blir Martin glad eftersom han får ha den ifred!! Det som han kanske tycker är tråkigt är att jag knappt kan dammsuga för att det gör så ont i armen.. sist kunde jag inte ens hänga tvätt! Det kanske är värt att göra dom sakerna och få ha datan ifred?? nä det tror jag inte....

nu ska jag ut och njuta av solen. Hoppas att ni får en underbar dag

Ullared

Idag länade vi Olivia hos mormor och tog med Bella. Sen drog vi en sväng till Ullared denna mulna tråkiga lördag, martin behövde kläder tyckte han.
Han ville åka sjäv men nä, nä skulle inte tro det!
Det tråkiga var att halva sverge hade nog samma tanke som vi, det var proppat med folk. Fick fick parkera vid ica! Lite fynd gjorde vi med men vi handlade ovanligt lite man orkade inte för det var så mycket folk.
Varje gång vi har vart där så tänker jag att jag ska börja med inredningsavdelningen! Varje gång tänker jag så men så blir det aldrig men efter sommaren ska jag nog ta en sväng dit när båda barnen är på förskola/skola och titta på inredningen. En sak vet jag att jag inte åker under semestern för då är det jämt mycket folk och aldrig mer en lördag!

Nu har ju näsrtan hela lördagen gått, Olivia är kvar hos mormor hon vill inte åka hem. Dom har nog haft en mysig dag på stan.
Isabella har haft en heldag med mamma och pappa vilket var roligt eftersom det inte är ofta som Olivia är borta, utan hon är oftast alltid med. Jag tror att Isabella tyckte att det var skönt att ha en heldag med mamma och pappa.

Försökte ringa lillsyrran så att vi kunde kika in på vägen hem men där var det inget svar på mobilen! Hon hade somnat på soffan!! hur gott lät inte det??
Vi får väl ta det någon annan gång.

nu är det lördags godis som gäller för mig och lite kaffe tror jag

usch usch!!

Vilket heskt vädet vi fått!! Stackars alla studenter och alla som har avslutning idag!!

För oss blir det fredagsmys med tacopaj och sedan popcorn!
Isabella ville åka till mormor och sova där så nu har vi bara ett barn hemma. Imorgon ska Olivia och mormor gå och mysa på stan. Så när jag kör Olivia till mormor får jag ta med bella hem. Barnbyte... den lilla mot den stora!! ha ha

Har ett litet problem med Bella hon är bjuden på kalas hos en kompis som hon tycker om men hon vill inte gå??? Och när vi frågar varför säger hon att det bara är jobbigt!!! Hon älskar ju kalas så jag vet inte vad det är, det får mig att fundera.
Dom ska rida och hon säger att det är det hon är orolig över men det tror inte jag ett dugg på. För hon har ridit innan, det är något annat som stör henne. Ska luska mer imorgon tänkte jag, det är något som hon inte vill berätta. Så himla jobbigt att inte veta..
Annars får vi väl ringa och tacka nej, för man kan ju inte tvinga henne varken att gå på kalas eller att berätta. Önskar att jag kunde läsa tankar just nu!

Önskar all en trevlig helg! Nu är det fredagsmys som gäller!!

Avslutning

Nu är vi hemma efter skolavslutningen. Tjejerna sover och jag med nästan... detta tar på krafterna

Först var ju barnens kära kusin Philippa här och busade ett par timmar! Dom hade det verkligen roligt!
Lite blider...

När vi skulle äta hade Olivia och Philippa oxå lagat mat åt sina bebisar och det skulle ju bara stå framme på bordet oxå!



När Isabella kom hem var det dags för lite pyssel


på eftermiddagen kom solen fram, då skickade jag ut tjejerna

Sen blev det skolavslutning i kyrkan med den blomstertid nu kommer och idas sommarvisa och allt som här till

utanför kyrkan, väntan på resten av klassen


på väg in i kyrkan


Olivia hittade den platsen man såg bäst ifrån.. i gången!


Efter kyrkan blev det mer sång på avdelningen


Och lite tissel och tassel

Nu ska jag krypa ner och läsa i min bok! Gissar på att det inte blir så många sidor eftersom jag är lite trött...


torsdag

Idag har jag tagit ledigt för vi ska på skolavslutning ikväll, det blir mysigt!

Nu på morgonen var jag och Olivia i stan och hämtade mina fina lamp skärmar om jag beställt


Jättefina blev dom! Till barnens rum.

Sen åkte jag och Olivia och handlade på city och där var det massor av folk!! Som vanligt skulle Olivia fika när vi handlar där, det fanns knappt plats men till slut hittade vi ett bord.
När vi satt oss hände det en grej som jag irriterar mig över.
Vi satt vid ett bord som var för 6 personer allts fanns det plats över på bordet. Då var det en man som skulle sitta vid ett annat bord och la en bricka full med disk på bordet där vi satt...  Fattar inte detta!! Vill inte han ha dem på sitt bord får han väl lägga den i vagnen som är till för brickor... vi vill väl inte heller ha skiten på vårt bord!! Sa inget så klart mesig som jag är!! Men detta är inte första gången det händer mig, det hände även när vi var utomlands jag och olivia åt pannkakor och då kommer en svensktjej och flyttar en bricka från sitt bord till vårt!! För vi hade en brick med disk på vårt redan!! Men det var efter Martin och Bella! Olivia undrade varför lägger du det här, tjejen bara låg fånigt och gick... Är detta okej?  Varför gör folk så?? Kan väl gå bort med brickan eller ha kvar den på sitt bord om man inte vill plocka bort efter andra men lägg den inte på ett bord där det sitter folk!! Så jä... irriterande! Nästa gång detta händer håller jag nog inte tyst!! Så passa er!!

Nu kom Lilla Philippa som ska vara här en stund och buset är i full gång!!

Nu ska jag titta till maten, lasange serveras det idag.
Kommer kanske med kort från dagen ikväll

regn,regn...

Usch vilket tråkigt väder!! Det bara regnar hela tiden! Trött och slö blir man av vädret oxå.

Idag hann jag och Olivia följa Isabella till skolan innan regnet kom men det blev ingen längra promenad för på vägen hem började det regna... Annars har jag vart ganska duktig med mina promenader. Hoppas jag hinner med en promenad imorgon kanske på morgonen eller på eftermiddagen innan isabellas skolavslutning
Imorgon ska nog jag och Olivia in och handla lite med så ska jag hämta ett par lampskärmar som jag beställt.

Idag har vi inte gjort något speciellt mer än tvättat ett par maskiner tvätt och sen blev jag bjuden på mat i Olivias rum


Nu kommer snart Isabella hem och vi ska se om vi kan gå ut mellan skurarna och plocka blommor som hon ska ha med sig till skolavslutningen imorgon.

Gårdagen

Igår kom Isabella hem och skrek så att tårarna sprutande!!! Hon hade tappat sin älskade mobiltelefon som hon var så glad över...
Martin var snabbare än blixten och hoppade på sin cykel och ut för att leta. Han ringde hela tiden till Isabellas mobil för att hitta den.
Jag tror att han cyklade förbi en kille med moppe medans han ringde till Isabellas mobil och hörde att den ringde. Isabellas har norges bidrag fairytale som ringsignal så den känner man ju igen!
Martin sa till killen att han ville ha mobilen som han hade hittat!

- öh vilken mobil, jag har ingen mobil!
-den som ringer!!
-öh jag har ingen!!
så Martin ringde till den igen
-Kan jag få mobilen som du har i fickan, den som ringer!!
-öh jaha

Vilket pucko lite pinsamt eller?? När Martin hör att telefonen ringer???  Hur tänkte killen??
Han kanske inte vågade kaxa sig så mycket åt Martin heller, han har ju lite humör!! Tur att den var han och inte lilla jag... Vilken tur att Martin ittade mobilen! Eller killen som tänkte sno den!
Tänk vilken Pappa alltså... som räddar sin gråtande dotter!! Tänker på framtiden när Isabella kommer gråtandes hem över någon kille... Stackars kille säger jag då alltså!!

Sen kommer svärmor som hade smsat tidigare under dagen att hon ville ha lite eftermiddagskaffe. Hon kom med en blomma till mig i efterskott! Gulligt tyckte jag!

Sen bar det iväg till sommarfesten på olivias förskola Junibacken. Den var efterlängtad av Olivia! Tyvärr hade vi inte tur med vädret men vi hann med en tipspromenad och barnen hann leka lite ute innan regnet kom. Det blev fika inomhus istället.


Det är stor babyboom på Olivias förskola.. Bebisar i alla olika storlekar och stora magar på var och varannan mamma!! ÅÅ dom är ju så söta bebisarna, en var ju bara några dagar gammal! Jag blir sugen och Martin får panik.. så det leder inte så långt detta!!
Så fick junibackenbarn diplom efter tipspromenaden och fröknarna fick fina blommor som några mammor hade vart duktiga och samlat in pengar till och köpt. Är evigt tacksam till ammor som gillar att sköta sånt! Jag är gärna med och betalar bara jag slipper ordna allt!!

Nu är jag ensam hemma igen Olivia i förskolan och Isabella i skolan. Jag kom igång och städade igår så idah ska jag lägga mig och slöa i sofffan. Innan det är dags att hämta Olivia.

Ny vecka

Jag förstår inte hur fort veckorna går... Nu är det redan vecka 24 om tre veckor går jag på semester. längtar!! Vi har ju hyrt en stuga i falkenberg i en vecka och jag håller tummarna för att det är bättre väder då än nu....

Nu är jag ledig i två dagar eller nästan två, ska in på möte ett par timmar imorgon. Jag har ju jobbat hela helgen men det har gått fort som vanligt vi har firat nationaldagen i stadsparken.. fast det var alldeles för formelt inge roligt! Efter firandet åt vi på mc donalds på söndagen var det blomsteraffären som gällde och sen lite äpplepaj! Ibland är det helt okej att jobba!

Nu söker jag motivation till att städa den verkar inte vilja komma! har vart lite bortskämd av Martin som städat helger som jag jobbat men inte denna helgen.. tyvärr. Han har nog vart lite slö!! Jag önskar att han hade städat det är mycket bättre då... för då slipper jag!ha ha.
Jag är själv hemma för Isabella är ju i skolan och Olivia är hos sin kompis Thea och leker så det är ju verkligen läge att städa ostörd nu... Men det tar emot!!!

Ikväll ska vi på sommarfest på Olivias förskola och det har hon längtat efter... Hoppas bara att det inte regnar!

Det ska bli skönt med sommarlov, tänk att slippa gå upp på lediga förmiddagar för att lämna.. och bara ta det lungt! Inga läxor och inga måsten, jag ska verkligen njuta!!

Ha det så gott


Födelsedag

Idag fyller jag år!! Hurra, hurra för mig!!

Födelsedagen började med ett sms kvart över ett på natten med gratulationer från lillebror... som är på sweden rock festival. han skrev att han var nykter men det undrar jag...
Sen började smsen trilla in klockan fem... Det är en härlig familj man har som tänker på en så tidigt! För sovmorgon ska man väl inte ha på sin födelsedag?

Dagen började jättebra med en liten Olivia som låg och klappade mig!
-God morgon mamma och Grattis på födelsedagen.

Fast sen var vi lite sega för vi skulle ju till Bellas hajk och hjälpa till.. Det var alldeles för mysigt att ligga kvar i sängen så vi blev lite sena till hajken.
På hajken möttes vi av trötta men glada barn, tråkigt med regnet bara Där var jag och olivia i tre timmar ute i regnet även vi var trötta efter all frisk luft.
Vid halv tolv åkte vi hem och då kom Bella på att jag fyller år, så hon sa till sin kompis
- Min mamma fyller år idag så du kan ju säga grattis! fast hon hade inte sagt det själv ens... Så jag började skratta...
-ska inte du säga grattis till mig då? Undrade jag??
.jo visst ja, Grattis!
Så kan det gå när man ska hålla reda på alla andra

Väl hemma var mannen oxå hemma...
Jag hade fått blommogram av systrar med familjer och mamma och lillebror.. Det var så roligt! Blev så glad! Nu är alla tidiga sms förlåtna!! Love you all!!

Min kära make hade köpt trisslotter till mig som det tyvärr inte var någon vinst på.... Jag skämtade igår att jag ville ha någon liten kvist på min födelsedag. jag hade tänkt mig en ros eller så... Men han trodde att jag inte var nöjd med min Gina tricot presentkort men där hade han fel!! Jag är jätte nöjd!! fast hade varit stor vinst på trisslotterna hade jag varit ännu nöjdare.. Puss älskling!

Innan jobbet åt vi lite mat och tårta!! Mums!

På jobbet blev jag överraskad!! När jag kom in genom dörren började två jobbar kompisar sjunga... Det stod grattis på tavlan! Dom hade vart och köpt glassårta och jordgubbar satt på kaffe.... Jag blev så glad! Det var verkligen trevligt måsta jag säga... Kände mig faktiskt uppskattad!! Riktigt Kul!
Och min helg jobbar kompis hade köpt en liten chokladask till mig!! Gulligt!

Jag har haft en riktigt bra födelsedag och tackar så hemskt mycket för all uppvaktning och alla Gratulationer!

Tänk på va lite man behöver göra för att göra någon glad!!

undrar varför?

Igår kväll tittade jag och Martin på film pride and glory tror jag att den hette. Det var med Edward Norton i allafall. Jag var ganska trött efter dagen som gått men klarade av att titta på film trodde jag!!

nej nej! Jag somnade efter halva filmen fast den var ganska bra.

Jag somnade så himla gott! Blev nästan besviken när filmen var slut för det var så skönt att ligga i soffan och slumra så bra har jag inte sovit på länge..
Varför är det så skönt att somna på soffan?? Det är ju inte lika gott att lägga sig i sängen!

Sen undrar jag när man väl har somnat gott i soffan och vaknar och ska förflytta sig till sängen varför är det så svårt att somna om då? Jag låg och vred och vände mig och Martin började prata om allt..
Jag ville ju bara somna om lika gott som jag sov i soffan! Men det gick inte.. Till slut somnade jag nog

Men kanske jag ska börja sova i soffan istället??? Sover ju så himla gott där!?

Nu har vi lämnat Isabella i skolan med all packning som hon skulle ha med sig till hajken. När vi kom till skolan hade en killes cola börjat läcka i hans väska... Det var ju en fin start på hans hajk äventyr!
Imorgon ska jag vara en duktig mamma och åka till hajken och hjälpa till.... Då får man väl många vuxenpoäng??

Sen blir det att jobba hela helgen.. fast innan jobbet ska vi hinna med och äta lite tårta för imorgon fyller lilla jag år!!

Trevlig helg allihopa

Min mamma skvallrar

Jaha då var min enda lediga dag denna veckan snart till ända... Jag har haft fullt upp, mer än vad som var tänkt!!

Min lillasyster ringde igår hon hade pratat med mamma som hade skvallrat att jag var ledig idag!! Och lillasyster som flyttar denna vecka ringde och bad om hjälp..
Hade tänkt på fm då men hon jobbade hela dagen så jag lovade att komma några timmar på eftermiddagen.

Jag skulle haft en lugn och skön dag hemma trodde jag men timmarna bara sprungit iväg så jag har knappt varit hemma. Lämnde barnen på skola/förskola i morse sen tog jag en morgon promenad sedan dusch och sen knalleland. Där fastnade jag och gick i affärer och fyndade lite... Har blivit en riktig Kärring för idag köpte jag kläder även till martin... hmm Han kan väl köpa kläder själv??? Men tröjan var snygg så då blev det att jag köpte den...

Efte Knalleland skulle jag ge blod och helst äta innan men det hann jag inte... äta alltså! På blodcentralen kollade dom blodvärdet och idag gick jag igenom!! Idag fick jag ge blod!! Bra! Dom ska bara kalla mig en gång per år nu eftersom jag inte kan ge så ofta så jag slipper åka dit i onödan!

På väg hem smsar Bella till mig att hon är på väg hem!!! VA! Jag skulle ju hämta henne idag vid ett eftersom jag inte visste när jag var hemma... Hon hade glömt det och sagt till fritids att hon gick hem nu. Ok hade dom sagt, du ska ju hem ett! Ja jag var lite sen men ändå!! Men jag hade sagt till att JAG HÄMTAR IDAG, hon ska inte gå hem själv! tur i oturen att Isabella fick min gamla mobil i fredags så att jag fick reda på detta... tänk om hon kommit hem och ingen var hemma?? Det var det ju inte heller men nu kunde jag ju ringa henne och säga att jag kommer snart. Var lite kluven ifall hon skulle ha mobil ibörjan men nu var det ju bra i allafall!
Ringde till Personalen och sa som det var och dom kollade i pappren och ja det stod att jag hämtar!! Dom bad om ursäkt tusen gånger!! Men ska detta verkligen få hända??

Hem och hämta ungarna hoch handla lite hem och till bellas hajk. Köpte pizza oxå.. Jag hade ju inte hunnit äta än...
På Vägen hem stannar vi och hämtar Olivias kompis Julia. Hem och äta för att sen och till syrran ochhjälpa till med flytten.. Fast det var inte så jobbigt och fort går det ju med när man väl kommer igång. Jag ville inte ta i för mycket för jag blir lite trött och snurrig efter blodgivningen och man ska ju inte ta ut sig fysikt efter en givning säger dom.
Så jag fick ganska lätta uppgifter!
Så fick jag ju se den nya fina lägenheten oxå! Verkligen jättefin!

Efter ca två timmar åkte jag hem.. jag hjälpte till lite i alla fall fast det inte blev så länge...
Väl hemma så har vi packat Isabellas grejer hon ska nämligen på hajk med skolan imorgon och sova över till fredag. På fredag morgon ska jag och Olivia åka dit och hjälpa till och sen köra några ungar hem. Vi möts säkert av trötta ungar!

Nu är det läggning av barnen som gäller sen ska jag lägga mig i soffan och ta det lungt! Tänka på Tarja och Mattias som flyttar och plockar!!!!

Mamma: Ska aldrig mer säga till dig när jag är ledig.... ha ha!!


min älskade borta...

Nu försvann min älskade sol!!! bara borta så där!! Hoppas verkligen att den kommer tillbaka snart!! Vill bara ha sol!!

Här händer inget roligt... Längtar så mycket efter semester är lite less på jobbet nu!! Fick eda på idag att när vi har semester så flyttas viss del av vår flytande tid (timmar vi arbetar upp) frammåt!! Alltså ligger back med timmar när man kommer tillbaka efter semestern!! Härligt! Då är det bara att jobba arslet av sig!!!!

Imorgon har jag en ensam dag för jag är ledig och bella har skolan och  Olivia går extra imorgon.
Dessa dagar hade jag tänkt att jag ska ta det lungt och koppla av... SURE!
Jag har hela min lediga tid bokad!!
Först ska jag till knalleland för lite ärenden/handla sen ska jag även till Gina tricot med mitt presentkort!!
Sen blir det blodcentralen för att ge blod!! Sen blir det att hämta tjejerna och hem och packa inför Bellas hajk!

Tycker att man ska man kan alltså... Ge blod! Du kan anmäla dig på
geblod.nu

Själv hoppas jag att jag får ge blod imorgon men det är inte säkert för jag har lite dåligt blodvärde. Har hört att sjukhusen har dåligt med blod nu så det är bara att anmäla sig!!

morsdag

Igår var det morsdag!

Hoppas att alla mammor fick en underbart bra dag!!

Det fick jag. Med sovmorgon till nio för då vaknadde bella, olivia fick jag väcka...
Även martin gick upp fast han var hemma vid två och luktade gammal alkis då!!!

Sen fick jag fina teckningar och presentkort på gina tricot av Martin och Barnen. Glad blev jag!!! Det var även en födelsdagspresent...

Resten av dagen gick i latehetenstecken med sol!! Barnen badade i sin pool. Rastlös som jag är latade jag mig inte helt ut utan körde några maskiner tvätt oxå. Tycker att det är så skönt att kunna hänga tvätten ute, torkar ju super snabbt!

På eftermiddagenfick vi tårta och kaffe hos mina svärföräldrar det var hur gott som helst.

På kvällen gick vi ut på cykeltur/promenad men det gick inte så bra Martin fick kramp, barnen kissenödiga... Olivia cyklar som en galning ingen trafikkoll alls det är med hjärtat i halsgropen vi är ute med henne. Hon ska kolla på allt och glömmer av att hon cyklar. Tappar kocentrationen helt!!
Det slutade med att jag tog en extra promenad medans Martin och barnen skulle gå hem men hamnade på en lekplats!

Att lägga våra barn går inte alls längre, vi har kommit ifrån alla rutiner... Dom kan inte varva ner och somna utan det tar ca en timma men snart är det ju sommarlov så vi tar tag i det till hösten. På sommaren brukar vi inte vara så noga med sovrutiner om vi inte ska upp tidigt förstås!

Nu ska jag snart ner till min gmmla träning som jag sagt upp för dom har tagit pengar av mig i alla fall! Fast jag lämnat in kortet och inte kan träna mer! Dåligt tycker jag så nu ska vi ner och fråga varför!!