Härligt!

Vilket härligt väder vi fått!! Hoppas att det stannar! För nu är det väl sommar?

Igår var vi hos mina svärföräldrar och åt och hejade på elfsborg som inte var så bra men fick ändå oavgjort, det var väl tur!

Kocken igår


Isabella övar in sovsäcken, hon ska på hajk nästa vecka. Sov i sovsäcken även på natten!


Det var även lite dirtbike körning


Olivia ville gärna köra själv....


Idag har vi varit inne istan och lyssnat på Isabella som sjöng på stora torget på den stora scenen!!

fnittrigt innan starten


Dom var jätte duktiga!


Lillasyster hade bra koll från pappas axlar


Vi hann även med lite shopping... såklart!


Sen åkte vi till mormor och firade lite morsdag

Lite syskonmys hos mormor


Sen skulle mormor och lillebror ha upp sin pool.... och då skulle ju två tjejer bada
 

Det har varit en helt underbar dag! Och nu hoppas jag på en underbar kväll med mina favorit tjejer!
Får väl se när martin trillar in i natt.... efter speedway vm i göteborg

För imorgon är det ju morsdag och då har väl mammorna rätt till sovmorgon och frukost på sängen.... eller??


fredags historier

Vad heter det rynkiga skinnet längst ut på mannens penis som far upp och ned när man har sex?
Svar: Kvinna!!!
 
 
 
 Elefanten frågade kamelen.
- Vad fan har du tuttarna på ryggen för?
Kamelen: Jävligt dum fråga från en som har pitten i ansiktet! 
 


Frun ställer sej naken fram för den stora sovrumsspegeln.
 
- Älskling, säjer hon, jag ser en gammal kvinna i spegeln här.
Ansiktet är rynkigt, tuttarna hänger nästan till midjan, och min rumpa säckar en kilometer, jag har feta ben och armarna är
sladdriga.
 Hon vänder sej till sin man och säjer:
- Säg nåt positivt så jag mår bättre.
Han tänker allvarligt en stund och så säger han:
- Det är i alla fall inget fel på din syn! 
 

fredag

Äntligen fredag och jag är nu ledig hela helgen!! Har idag jobbat några timmar och sen tittade jag till pappas grav . Åkte sedan till city för att handla med martin och Olivia.. Mycket blev det! Mycket folk var det!! hatar när det är mycket folk och man ska knö.. och alla sura kärringar!!

I helgen ska det bli sol!!! Helt Underbart! Tycker jag! Älskar sommar och sol!

 I kväll ska vi  gå till mina svärföräldrar och bli bjudna på grillat och sen titta på Elfsborg som spelar idag. Håller tummarna för vinst!

Imorgon ska vi till stan för Isabella ska sjunga på torget klockan tio imorgon med kulturskolan. Eftr det ska vi göra lite ärenden.. Förhoppningsvis får jag ny mobil för min blinkar i grönt ibland, den lever nog inte länge till. Sen ska det shoppas leggings till tjejerna det går åt som smör i solsken här... förstår inte att dom kan slita sönder dom så? fast dom har ju väldigt ofta leggings på sig, det är ett favorit plagg

Efterstan tänkte jag åka till min kära mor och fira henne för det är ju morsdag på söndag.... Martin ska iväg på speedway imorgon så det är bara jag och töserna hemma. Så istället för att sitta här så ska vi va hos mamma.

Söndag blir förhoppningsvis en hemmadag och då ska jag sola, sola och sola!!

Nu måste jag komma igång med mina promenader igen.. va duktig en hel vecka och gick varje dag. men så kom något emellan och nu har jag inte kommit ut på några dagar men det ska det bli ändring på!

Trevlig Helg


Inget speciellt

Här finns inget Roligt att rappotera idag....

Jag försöker komma igång och göra iordning mig och plocka in lite tvätt.... Denna eviga tvätt plockning! Usch så tråkigt!

Jo en sak har jag bestämmt mig för.. Jag ska sök validering av omvårnadsprogrammet. Har vart sugen på att läsa ett bra tag nu så nu har jag fått intyg av chefen om mitt arbete! Blev glatt överraskad av det hon skrev... Mycket Positivt. Kul!

Bara en sak var fel.. det stog att jag ville vidare...
Vilket jag inte visste om själv ens?? Ville bara läsa och sen stanna kvar eller söka annat? så långt har jag inte ens tänkt eller bestämt mig. Jag känner bara lust för att läsa och jag är intresserad av att få undersköterskautbildningen och kommunen ville inte skicka på validering mig för att dom anser att barn och fritid är en bra utbildning om man jobbar inom handikappsomsorgen. Ja ja Kanske det men lite ny insperation kanske... lite andra ämnen oxå!

Nu ska jag söka på eget bevåg och hoppas på att jag inte behöver läsa så länge... Hoppas att jag får bra poäng när dom mäter mina kunskaper. Man blir ju inte direkt rik på att plugga....

Hade tänkt att spara mina skattepengar som en backupp men så har vårat kylskåp börjat att läcka och golvet under blivit förstört så det var dom pengarna det!!

ÅÅ det skulkle verkligen vara roligt att läsa känner jag om jag nu kommer in...
fast jag ska nog inte läsa förrän nästa år.. bara göra valideringen nu sen har man två år på sig att läsa det dom tycker att man ska läsa upp.
Har lite att göra på jobbet först, som måste avslutas innan jag börjar på något nytt!



Trötter

Så här trött var lilla Olivia efter en tidig morgon på dagis och sen kompisar och lek hemma på eftermiddagen. Det var ett tag sen hon var på dagis tidigt, det märktes.
Klockan sju på kvällen
hittade jag detta i soffan



Även Isabella var trött hon sov klockan åtta. Det var så tyst och lungt, det har inte vart det på länge för våra barn har haft svårt att somna på kvällarna nu när det är ljusa kvällar!

Själv var jag oxå trött så trött att jag började fnittra och skämta om fisar och inget kul var det heller! 
Somnade jätte gott och vaknade helt yrvaken av att Olivia skrek efter kanin! Det var helt kolsvart i huset och jag trodde att vi hade fått stömavbrott. Så jag (som inte var vaken) Började väcka Martin för att säga att det var strömavbrott....
han skulle ju fem och åka å jobba men det hade jag helt glömt av!
Fick för mig att det var helg!!? Vi var väl lediga??
Jag hade nog sovit väldigt djupt för när jag väl vaknade till på riktigt var jag på väg in till Olivia. Såg då att lamporna ute på gatan lyste...
hmmm, konstigt! Är det något som är fel i huset då??
Provade att tända lampan i köket och det gick. Kom på då..
Att vi hade glömt tända nattlampan, ha ha så det var inget strömavbrott! Att vi glömt tända lampan ... så långt kunde jag ju inte tänka!!
Jag och Olivia gick och la oss igen i våran säng efter en stund vände sig matin om och sa
-titta srömmen är tillbaka!!
-he,he Jag vet!! svarade jag!

sorry för väckningen Martin...


Dålig morgon!!

i morse blev jag riktigt förbannad i trafiken... Jag har ganska bra tålamod annars men i morse förstörde en bilist hela min morgon!

Allt började bra barnen kom upp i tid och vi kom iväg utan stress.

På vägen till jobbet kör jag på en motorväg och idag var den väldigt trafikerad till sluta hammnar jag i omkörningsfilen. Ser då en audi som kommer med en väldig fart bakom mig och jag kommer ingenstans har bilar framför och på sidan. Audin ligger och nosar mig i röven. Volvon framför mig hittar en lucka och kör åt sidan men jag hittar ingen lucka...
Så jag kör på fortare och audin ligger så nära den bara kan!
Jag börjar bli lite smått irriterad letar lucka för att komma in men hitar ingen och nu kör vi fort oxå så jag vågar inte chansa.
Tänker inte offra mig för att han ska förbi! Jag flyttar klart på mig så fort jag kan men imorse var det väldig trafik. Äntligen så kan jag byta fil och nu var det fritt framför.
Då kommer Audin jätte nära min bil så jag tror att han ska köra in i mig, och så kör han in i samma fil och gasar som en dåre!!

IDIOT!!!!

Va faan äger han vägen eller? Ska vi andra offra liv för att han ska fram??? ÅÅ blir lika irriterad nu som imorse....

Det är klart man ska flytta på sig så folk kommer förbi men om det inte går då? Jag låg ju inte och körde för sakta precis utan nästan tvärtom!!
han var väl så ego så han bara såg sig själv och inte att det var fullt i den andra filen... hade en sån stor lust att bromsa så att han åkte in i baken på min bil eller åt sidan när han åkte nära min bil.

Tänk vilka egoister det finns!

Varning!!!




Numera, när det finns varningstexter på cigarrettaskarna borde liknande varningstexter även sättas på öl- och ciderflaskorna, exempelvis följande:

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du viskar, trots att du inte gör det.

VARNING: Alkoholförtäring har den verkan att du ser ut som en idiot när du dansar.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du kan sjunga.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att din ex-älskade kommer att dö om du inte ringer honom/henne klockan 4 på morgonen.

VARNING: Alkoholförtäring är den största orsaken till annars oförklarbara asfaltmärken i ansiktet och på knäna.

VARNING: Alkoholanvändande kan orsaka fantasier om att du är hårdare,häftigare, snabbare och ser bättre ut än alla andra människor.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du är osynlig.

helgen

Usch vad vi har jobbat hemma denna helgen.. Känner redan nu att jag kommer att ha träningsvärk imorgon

igår klippte jag en buske som klättrar längsmed väggen på altan den växer som ogräs och så tvättade jag tvätt och dammsög medans min äre make spelade golf... men han fixade maten sen så nu är han förlåten!
Isabella hade bjudit in Farmor på sing star men det var mest barnen som sjöng


här sjunger dom Lena Ph´s det gör ont!

Bella tänker mest på att få mycket poäng och Olivia tänker mest på showen, dansen och försöker härma dom på teven...

idag har Martin haft en massa energi.. eller kände han sig tvingad?
Vi har fixat i trädgården och tagit ner ett träd på baksidan... Som hade en massa löv och dom blåste alltid över till grannen så nu är han överlycklig när det är borta. Vi ville inte ha kvar det för trädet började bli så stort och grenarna nådde taket.

så här såg det ut efteråt

tänkte inte på att ta kort innan vi tog ner trädet men det var högre än huset så vi hade att göra hela eftermiddagen! Nu är det bara stubben kvar, Ska ta reda på hur man tar död på rötterna oxå.

Jag hann med att pyssla lite oxå och tyckte att det blev lite fint i alla fall

inspererad utav Ulle, och mer lär det väl bli nu när jag kommit igång. Hoppas jag!

Nu ropar gubben det ska bli film och pizza. Det är vi värda tycker jag. Vi ska vara så duktiga och dela en pizza faktiskt!

smitning!

Idag var det tänkt att vi skulle greja i hus och trädgård....
men så blir det nog inte så mycket med det!
Min kära make har smitit och är ute och golfar... och mitt glada grejar humör åkte med honom! Är lite putt nu!

Klart jag unnar honom att komma iväg men varför just idag? när jag hade siktet inställt på att arbeta hemma. Nu går bara tiden, hinner inte med allt som jag hade tänkt ut! Det går ju snabbare ifall man är två. Fast jag har tvättat tre maskiner tvätt och ska snart dammsuga, trädgården får vi se vad som hinns med.
Men tid att blogga finns ju uppenbarligen, ha ha!

Det var nog skönt för Martin att få lite ensam tid, han har varit hemma med tjejerna mycket nu det sista för jag har jobbat och haft möten m.m. Det har varit tjejkvällar och ensamtid för mig så det är klart han oxå ska ha det. Men VARFÖR idag?? Jag hade ju enegi hoppas att den är kvar imorgon och att Martin har extra mycket energi....

gammal och glömsk

Igår efter jobbet mötte jag upp Martin på city för att handla in för helgen. Jag kom före honom så jag satt kvar i bilen och väntade och till slut kom han! så in och handla fort och utan barn för dom hade gått till farmor. När vi sen kom till bilen och skulle lasta in varorna  så kom jag på..

Låste jag bilen??? Tog jag ut nycklen???

Jag glömde allt det! Bilen stog olåst med nycklarna hängandes i!!! Hur kan jag glömma detta??
Var det för att jag såg att min snygga man kom?? Så att jag fick hjärnsläpp?
Eller börjar jag bli glömsk vid 30?

Efter handligen åt vi tacos och sen åkte jag till lillasyster för jag skulle köra henne till en fest. Jag åkte lite innan så att hon hann bju på lite kaffe och så att vi hann tjata lite skit för det blir allt för sällan vi gör det. Jag skulle kört hem henne inatt men jag slapp det för hon fick skjuts på annat vis och då kunde jag sova min skönhetssömn i fred!

Idag är det lördag och jag hade tänkt att hinna med såå mycket men klockan bara drar iväg.. Jag har i alla fall hunnit med en morgonpromenad och sen mysfrukost. Bella åt jättebra frukost och det brukar hon inte göra men så hade vi värmt frysta frallor.. det var så gott. Men det hinner man ju inte göra varje morgon för att hon ska äta..
Tom Martin tog en morgonpromenad efter mig.. Jag är lite i chock tillstånd för det är inte så vanligt att han gör det frivilligt!! han kanske är i ett lyckrus eftersom han äntligen har fått sina nya fälgar och däck till bilen?? Så är han på jakt efter en minimotor till barnen... hmm lite för sin egen skull oxå tror jag. Fast flickorna älskar att åka med på olika motordrivna fordon.. kan se framför mig i framtiden när mina söta små flickor står som bikersbrudar med massa tatueringar och skinnkläder....
 
Just nu är dom små och söta och här ska vi äta lite mysfrukost


ledig?

Då är dom flesta lediga i fyra dagar nu.... men inte jag!! Tycker lite synd om mig själv....
jag ska jobba tors kväll och dag på fredag sen, sen är jag ledig lördag och söndag! Och vi har inte planerat något särskilt utan ska bara vara hemma och greja. Känns som vi inte varit hemma tillsammans på hur länge som helst utan det alltid varit något som ska göras. Men nu ska vi njuta av en familjehelg... får se om jag tycker att det är lika trevligt på söndag kväll, he he.Kanske tycker att det ska bli skönt att jobba på måndag då...??

I morgon ska jag och barnen till fristad och hälsa på Ulle med barn. Wilma ska få sin present eftersom Isabella blev sjuk när Wilma hade kalas. Ska bli kul att träffas och det blir väl som vanligt att jag är avis på inredningen när jag åker hem...

På fredag och lördag är det vårmarknad i Borås men det ska bli skit väder på fredag så vi stannar nog hemma och så får vi se om vi orkar åka in till stan på lördag. Som sagt vi skulle verkligen behöva bara vara hemma och arbeta fast det med att arbeta lockar inte så mycket..

Ikväll på jobbet kom det en man som skulle jobba extra på natten, han var så rolig. Jag träffade honom kanske i en kvart och jag skrattade nästan hela tiden. Vilken härlig människa, så glad! Och det smittade av sig!
Vi satt och pratade sport, eller bollsporter
Och då kläckte han ur sig det här
- Jag har så dåligt bollsinne så jag kan knappt äta köttbullar!!!
Va fick han den ifrån? Rolig var den iallafall... Kanske inte nu men då var den det.
Kul med glada positiva människor tycker jag. Det är alldeles för många som är negativa och det är ju synd för vem vill minnas sitt liv som negativ och bitter??
Nä inte jag iallafall!!

Ny design

Är så glad över min nya design som Andrea gjort till mig. Tack snälla du! Detta hade jag aldrig klarat sjäv, önskar verkligen att jag var så duktig som du. Allt gick så fort och så fick jag bestämma själv hur jag ville ha det, bytte faktiskt kort en gång valde ett annat först men det blev inte bra med det kortet.
Men nu är jag så nöjd så. Tack ännu en gång!
Andrea har även gjort  lillasyster Tarjas design som oxå är väldigt fin, det var därför jag  ville ändra min design men som sagt så klarar jag inte det själv. Jag är inte så bra på datorer... Det är tur att det finns människor som kan hjälpa mig!!

Och vad händer idag??
Vet inte riktigt, går mest hemma och filurar. Skulle Följa Isabella till skolan idag men lillasyster Olivia vägrade att vakna... bara sov fast vi inte var tysta! Så då är det tur att skolan ligger nära och att hon kan gå själv så slipper vi tvinga upp sjusovaren.
Nu vill jag gå ut en liten sväng men Olivia vill spela anki och pytte på datorn.. jag får nog göra en deal tror jag.
Sen i eftermiddag blir det jobb för mig.


Jaha

Idag känns det lite konstigt! jag har kämnat barnen på skola och förskola, Olivia får gå extra eftersom hon hamnade under 15timmar/veckan när vi bytte schema och när man är fyra år har man rätt att gå 15tim/v. Martin är och jobbar så jag är helt ensam hemma i ett tyst hus!
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Fast klockan går ju jätte fort!

Igår blev det lite bullbak och sedan prommenad. Jag och Martin tänkte gå själva och att farmor kom hit så länge... men det gick inte!!!
Båda barnen blev ledsna och ville följa med ut, såklart!
Det slutade med att frmor kom för att se om hon kunde locka tjejerna att stanna hemma och hon lyckades med Isabella men Olivia hade panik och ville bara vara med mamma och pappa. Hon blir sån här ibland när det händer saker som inte är planerade och hon inte vet om..
ja ja det blev en prommenad när en överlycklig Olivia fick följa med i vagn... Hon börjar bli för stor för den och tung att köra!

Jag tog även en prommenad idag när jag lämnat tjejerna, det var härligt. Fast nu är jag nästan uttråkad av ensamheten...
Aldrig är man nöjd! Det är väl tur att jag får hem dom snart...

ha en underbar dag!

xoxo
katri

En lugn dag

Idag händer det inte så mycket, jag och Olivia går mest runt och bara myser. Det är lugnt och skönt och riktigt mys väder ute idag.
Min kära make stor städade igår med barnen och så skulle jag plocka in tvätten i garderoberna idag.... men jag har inte kommit så långt.. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på och pilla med idag, kanske baka bullar i eftermiddag när Bella kommit hem? Annars får jag skäll för att jag och Olivia alltid bakar när hon är i skolan, vilket vi ofta gör.. så idag ska hon få vara med!
Måste komma igång snart, Olivia går omkring i pyjamas än och klockan är elva. Det är så härligt att ha såna här dagar när man bara kan ta det lugnt. Det ända jag ska göra är att åka ner och säga upp mitt träningskort, tyvärr! Men det är alldeles för lite pass för mig. Börjar nog träna inne i stan efter sommaren sen nu är det promenader som gäller!

Hr är en liten länk till min nya förälskelse... Den söta Alexander som vann Eurovision!

http://www.youtube.com/watch?v=uiH4BFTELME

Min Kära lillasyster Tarja får upp f en liten ruta däe man kan se videon... får nog ta reda på hur man gör...

xoxo
Katri

yes!!

Jaaa!!
Grattis Norge! Vilken seger!!!
Äntligen rätt låt vann, tycker jag. Den är bara så bra och han bara så söt!!
 Verkligen kul och islands låt var oxå bra!!
Azerbadjan gillade jag med riktigt bra låtar i toppen.

Tyvärr trodde jag inte på marlena... Men hon var jättefin!!
Nu måste Sverige skicka bättre låtar, vi kommer ju bara längra och längra ner på listan!

Tycker att det nya röstningssystemet var bra när det var 50%folket och 50%jury

Jag är väldigt nöjd med resultatet. Jag hejade ju på Norge!!!!!!

Eller som Olivia tyckte att armenien skulle vinna för hon hade finast klänning och var sötast!

Nu ska jag lägga mig alla andra här i huset har däckat, bara jag kvar... Jag som ska upp om en par timmar och jobba...
Är säkert pigg när klockan ringer, he he!!

Go Norge Go Norge!!

natti natt

slut körd

Jaha här sitter jag och jag borde gå och lägga mig! Är så himla trött... Det svider i ögonen
Men dum som man är så ska man bara titta till datorn innan läggdags....

Nu har jag varit och jobbat och har två dagar kvar men det går som alltid hur fort som helst, vips så är det måndag igen och alla andra börjar jobba och jag är ledig!! Då är det gott!

När jag kom hem var tjejerna helt uppe i varv! Mormor var här för Martin har pokerkväll i kväll. Jag hoppas på stor vinst!! Så vi kan göra något roligt!
Mina små töser tyckte att det var så roligt att ha mormor här dom hade nog bjudit henne på allt som fanns att bjuda på här i huset! Jag blev först lite arg på Bella för hon sa att dom ätit godis och vi hade köpt chips till fredagsmys. Så jag trodde att dom ätit upp lördagsgodiset... men dom hade sniffat upp lite gamla kolor som vi köpte för att sponsra en klassresa inte så farligt egentligen men vi äter ju bara godis på lördagar... men lördagsgodiset var ju kvar annars hade dom fått vara utan godis på lördagen! Bella vet att vi bara äter på lördagar men mormor är ju så snäll och då provar man om det går, hon är ju inte dum!

Nu har jag fått dom i säng, efter att dom äntligen släppte iväg mormor. Dom skulle visa allt och läsa för henne, Olivia skrev brev hur mycket hon älskar mormor på sitt sätt och Bella skrev att hon var den bästa mormor man kan ha. Ja det var full rulle och mycket kärlek. Mormor var mycket uppskattad idag. Även av mig, hon hade plockat in min tvätt som hängde ute. Jag hade tänkt låta den hänga tills imorgon så martin kunde plocka in den för jag var för trött. Men det hade mamsen ordnat! Tack snälla du!

Nu är det sängen för mig så jag kommer upp imorgon, just nu är jag helt slut!

god natt

Tjejkväll

Igår hade vi tjejkväll här hemma hos mig. Trevligt som alltid. Så trevligt att jag glömde ta kort... Hade tänkt ta några blider på mina snygga tjejpolare men men man börjar bli glömsk!!

trevligt hade vi med lite mat och skvaller och skratt! Tycker det är så mysigt att sitta och äta ihop och prata om det mesta och att som mamma ha liten egentid.. inte vara mamma Katri utan kompisen Katri
Nästa gång blir det after work en torsdagkväll och kanske utgång, och jag har turen att vara ledig fredagen efter!!

Idag har det inte hänt så mycket. Jag tog en morgonromenad och sen har jag tvättat och plockat ur diskmaskinen och hängt upp tvätten. Skulle behöva plocka in tvätten men det är ju såå tråkigt!!!  våran rena tvätt hög är alltid gigantisk för jag gillar inte att plocka in tvätt i garderoben... inte martin heller!

Nu har jag bestämt mig för att säga upp mitt månadskonto på träningen här, tyvärr! Kommer aldrig dit jo kanske en gång i månaden fast det är roligt så är det inte värt 200kr/månaden. Nu har vi börjat jobba mer kvällar oxå och då när man är ledig känner man inte för att träna fast jag skulle behöva det! Sen är det lite dåligt med pass oxå så efter sommaren funderar jag på att köpa kort på friskis och svettis eftersom dom har lite olika pass på olika tider, passar nog mig bättre. Tills dess får jag komma igång och gå lie promenader istället. Kan ju ta med barnen då, dom kan ju cykla och jag gå och då känns det inte som jag åker iväg lediga kvällar.
Hoppas bara jag kommer igång igen hade verkligen velat bli av med några kilon....

I em ska jag åka och jobba och sen jobba hela helgen så det kanske inte blir så mycket bloggade

Trevlig helg 
Katri

KAOS

Nu har det varit lite kaos här hos oss, har haft så mycket att göra. Jobbat måndag kväll och tisdag dag sen jobbade jag även extra natten mellan tis och onsdag! Snacka om trött imorse!!
Det var härligt att krypa ner i sängen och sova. Sov gott tills jag hörde att Olivia (som var hemma med Martin idag) Kollade på Dora utforskaren på tv, Hon ropade och svarade på alla deras frågor... Antagligen helt inne i programmet

Skickade iväg Bella till skolan idag hon verkade pigg igår för det var full fart på henne! Det var inga problem idag hon börjar bli frisk nu. Det ända jobbiga är att hon blir halvt döv när hon är förkyld och hör ännu mindre än vad hon gör i vanliga fall, och det är inte mycket!! Så vi pratar högt och tjatar ifall hon hört... lite jobbigt! Hon får vatten i hörselgångarna när hon är förkyld och därför hör hon sämre då.
Vi har trott att hon har vatten hela tiden eftersom hon inte verkar höra, men så var inte fallet. Lilla bella verkar ha förmågan att höra det hon vill höra och vill hon inte kan hon bara stänga av... Tänk om man kunde det!!

Vi har även vart och handlat idag, Bella över lycklig för hon köpte en kickbike!  När vi kom hem och packade upp varor skulle jag göra mig till och torka ur några lådor.. Hmmm det skulle jag inte gjort för helt plötsligt trillar lådan ner och det blir lite kaos med oupp packade varor och lådor som ska skruvas fast. För min handyman märkte att flera lådor satt löst...  verklig konstigt på ett nytt kök!!

Min handyman

Klockan tickade i väg barnen skulle läggas, varor packas upp, tvättmaskinen var klar så kläder skulle hängas upp och så lådorna... och så ringde det. Jag var i ett duktighets läge och skulle torka i kylskåp och organisera i frysen???!! Allt på en gång! Allt blev kos barnen sprang mest om kring och jag sprang runt och plocka, kunde inte riktigt släppa duktigheten. fast det borde jag gjort för vad händer när man gör sig till?? Allt verkar ju bara bli kaos, det skiter sig helt enkelt!

Imorgon är jag ledig men har fullt upp ändå, det ska städas och fixas för imorgon kväll ska jag ha tjejkväll med några vänner, det ska bli nice!
Därför ska jag och Olivia plock och städa så det är fint när tjejerna kommer... så dom inte hittar något damm i hörnen om dom granskar! Hi hi!!

Nu är det dags för sängen jag hade tänkt komma igång sammtidigt som Bella går till skolan imorgon... Det brukar inte fungera så bra för jag är alldeles för trögstartad på mogonen.
Jag måste till apoteket och köpa allergi tabletter förstår du! Jag misstänker att jag fått pollen allergi på äldre dagar.... Har vart tung i huvudet och förkyld länge och så tyckte Martin syster Malin att jag kunde prova några allergi tabletter och vips dom hjälpte, tyvärr... Vill inte ha allergi hade hoppats på en vanlig seg förkylning! men när jag glömde ta tabletterna så var "förkylningen" där igen....

over and out
Katri


Rädda mammorna

Lästa detta på Hanna Graafs blogg och startade en insamling själv men fick inte upp det på min sida.... är inte någon data expert precis.. Det blev lite svårt för mig  hehe!!


10 maj 2009

Rädda Mammorna

Postat av hannah den 10 maj 2009 - 14:08

Nu startar vi Bloggupproret för att stödja Röda Korsets kampanj Rädda Mammorna.

Just nu pågår krig och väpnade konflikter på ett trettiotal olika platser i världen. Röda Korsets närvaro minskar risken för övergrepp. Rädda Mammorna-kampanjen inbringar pengar till arbetet för att skydda kvinnor och deras familjer. Under maj månad pågår ett intensivt arbete på bloggar runt om i Sverige. Vi för upp kvinnors utsatta situation på agendan, vi startar
och bedriver insamlingar på våra bloggar, vi försöker göra skillnad.

Och vi är många!

Nu hoppas vi att du  som läser detta och har en egen blogg vill vara med och visa att den svenska bloggosfären är en folkrörelse att räkna med. Att gå med i kampanjen och starta en egen insamling är enkelt. Genom att registrera dig och din blogg på kampanjsidan får du tillgång till en widget som du kan lägga upp på din blogg där du och dina besökare kan donera pengar till förmån för kvinnor som befinner sig i utsatta situationer. Det går också att följa insamlingen dag för dag, timme för timme, via din widget. Alla med en egen blogg eller sajt kan gå med i blogguppropet.

Här hittar du kampanjsidan där du kan registrera dig: https://webbmail.loopia.se/horde/services/go.php?url=http%3A%2F%2Fwww.redcross.se%2Fblogguppropet

Kampanjen avslutas med en direktsänd insamlingskväll i TV4 på mors dag den 31 maj. Fram till dess hoppas vi att så många svenska bloggare som möjligt har gått med och skänkt pengar för att hjälpa kvinnor runt om i världen.

Låt oss visa att bloggvärlden är en kraft att räkna med


Ska försöka få med min insamling annars får jag skänka någon annanstans....
huvudsaken är väl att man hjälper till. Kanske det går att hitta min insamling på hemsidan?

xoxo Katri




 

Måndag 11maj

Idag är jobbar jag kväll. Är hemma med både tjejerna idag Olivia ska vara hemma hela veckan eftersom läkaren tyckte att det var bäst så hon tar det lugnt så att inte stygnen går upp. Det är inte lätt för henne och ta det lugnt!
Vi trodde att stygnen hade gått upp igår kväll för det kom lite blod. Martin började hyperventilera och oroa sig för att vi skulle behöva åka in igen. Jag blev oxå orolig men tog det lite lugnare, fast jag sov väldigt oroligt.
Tittade imorse men det var inget blod och jag tyckte att det såg bra ut
Så nu avaktar vi och hoppas på att vi hadde fel igår kväll.
Vill Tacka alla som har brytt sig och kommenterat, smsat efter Olivias olycka. Tack för att ni bryr er om oss, det värmer!

Isabella är hemma för hon är så förskyld, hostar och snorar mest hela tiden!
Klockan fyra inatt var hon inne och frågade ifall det var morgon!!
-nej verkligen inte fick hon som svar!
Hörde att hon var vaken vid fem när Martin gick upp för att åka till jobbet.... Hon fick hostmedicin och lyckades somna om sen sov vi till halv nio, det var gott!

Igår åkte jag på loppis jakt en sväng, tänkte att ajg kunde hitta lite fina saker och göra som Ulle i hennes fina hus!
Jag kom hem med lite saker och hade hoppet uppe, jag tyckte att jag hittat lite saker.
Men väl hemma stod jag som ett fån och visste inte vad jag skulle hitta på med grejerna....
Jag gjorde ett försök men nääääee Ulle, det är inte så lätt som du får det att låta!
Det är bara att inse att jag inte är så duktig på inreda.. jag får leva med att försöka någon gång ska jag väl lyckas hoppas jag!!!

Sen var jag och barnen inne en sväng hos Martins syster Malin, hon klippte till min lugg och klippte även Olivia så att hon blev fin i håret. Tyvärr fick vi inte klippa så mycket som vi ville för hon ska ha långt hår! Jag ville klippa henne som Lotta på bråkmakargatan... men det gick inte!

Ett kort på mina sjuklingar. Som ni ser mår lillfisen alldeles utmärkt trots omständigheterna


nu är det dags att göra lite nytta hemma innan jag ska till jobbet!

Xoxo
Katri

Det blev som jag trodde

Nu går vi här hemma Olivia är pigg och glad och kör med sin rosa kickbike nästan hela tiden.
Isabella sov inte jättebra inatt, hon hostade en del men vi fick ganska bra sön ändå. Jag var uppe en gång inatt och stoppade om Olivia och gav Isabella hostmedicin. Martin skulle ta det ena barnet sa han men så bara vände han sig om och somna om!
Jag orkade inte bli arg ens, jag var ju redan uppe så jag kunde ju lika gärna ge hostmedicin oxå. Vi hade ju inte sovit så bra natten innan heller, martin hade åkt hem för att sova men hade inte kunnat somna.
Jag är säker på att han pratade i sömmnen när han sa att han skulle ge hostmedicin....

Så det blev som jag misstänkte Isabella går runt och hostar på allt och alla hon är väldigt slö!
 Hon skulle gått på kalas idag och när jag sa att hon skulle bli hemma sa hon bara okej, jag tror inte jag orkar ändå. Vi kan väl åka och ge henne presenten en annan dag? Då är det verkligen något som inte stämmer med denna lilla över sociala tjej som älskar att umgås.
Även när en kompis ringde och ville leka sa hon nej och att hon var sjuk, utan att tjata! (hon hade inte fått det av mig ändå)
När Bella nu blev sjuk gick luften ur mig. Jag hade planerat att åka på loppis medan hon var på kalas.... Nu har jag inte ens duschat och klockan är halv tolv! Vill inte åka iväg till gingri när jag inte är där åt! Är alldeles för slö idag. Blir nog att greja hemma istället och ta hand om mina sjuka barn eller ett som är sjukt och ett som måste ta det lite lugnare än vad hon gör just nu!

Ska åka och hämta kläderna som kommit från me and i  i fredags. jaa då blev det lite roligare!

xoxo
Katri

crash, boom, bang!!

Igår var jag och jobbade extra i fristad, där jag har jag aldrig jobbat innan men det var kul! Väldigt trevligt!

Tills ca 21.40...

Vi sitter och tjatar och jag hör att min telefon ringer och är säker på att det är barnen som ringer och ska säga go natt, men jag hinner inte svara i tid
så jag ringer upp...
Då hör jag vrååål skrik och martin ropar Kom hem! Olivia har ramlat gränsle över en stolskant och hon blöder från underlivet!!
Jag blev helt stirrig och åkte i panik och bad att jag inte skulle köra på något djur på den mörka gingiri vägen, det gick nog lite väl fort hem.

Väl Hemma ligger min lilla trollunge och snyftar i sängen.. Åå min lilla stackare!
jag fick undersöka väldigt lite och tyckte att jag såg ett jack och det tyckte även martin så vi ringde för att få komma till akuten. Det tog en liten stund att vänta i telefon och Olivia hann somna, hon hade vart så ledsen så att hon var helt slut.. Vi tänkte att det kanske inte var så farligt eftersom hon verkade sova så  gott!

Tänk vad fel vi hade.. hon började vakna och gny så vi tittade efter igen och det hade börjat blöda på nytt...
Det var bara att åka in och så lämnade vi En Orolig Bella hos mormor på vägen. Vi dessa tillfällen är man lyckligt lottad av att ha henne nära!

Väl inne på akuten gick allt väldigt fort en väldigt gullig sköterska tittade på Olivia och såg även hon att det var något, Så hon kallade efter en gynläkare.
Ner kom en osäker ganska ung kvinnlig läkare som tyckte att det var konstigt att barn kan ramla på detta viset!! Och hon brukar minsann inte ha så unga patienter.... Samtidigt tittade hon lite argt på oss föräldrar!

MORR!

Vad ska vi göra åt det? skita i att åka in? Nu fick hon lära sig något nytt och tänka lite i andra banor!!
Tyvärr så råkade Olivia ut för en sån här olycka på ett mycket känsligt ställe, vi önskar att hon hade sluppit det!
Men när hon oxå hade tittat såg även hon ett jack som behövde sys men eftersom Olivia äer så liten behövde dom söva ner henne för att sy och för att undersöka henne mer noga. Gynläkaren blev lite trevligare sen...

Allt gick väldigt fort. Vi fick rum på barn och sedan tid på operationen. Olivia var den mest sötaste och duktigaste lilla tjej jag sett och jag var så stolt! Hon visade och gjorde allt läkarna bad om.

Väl Inne på operationen följde jag med in, jag fick en ur snygg outfit! not!
Det här klarar inte jag, tänkte jag. Jag kommer att börja gråta när dom ska söva Olivia.
Men vilken underbar personal, så proffsiga och gulliga! Olivia tyckte att detta var så bra och låg där och njöt av uppmärksamheten!
Dom fick i dropp utan problem, fast Olivia hade fått emlaplåster innan så hon kände säkert inget.
Sen blev Olivia kompis med lustgasen! Hon var så rolig! Hon log och fnittrade hela tiden. Hon ville knappt släppa masken!!
Prova mamma sa hon, det här var kul! Hi hi!!

Klockan två var vi på uppvaket, allt hade gått bra sa läkaren. Skönt!!
Martin åkte hem för att någon av oss skulle få lite sömn.
Vi försökte väcka Olivia ett par gånger tillslut vid fyra tittade hon upp lite och somnade om. Då fick vi åka ner till barn och jag fick krypa ner i en säng!! Som var så obekväm så jag sov inte så gott som jag trodddeatt jag skulle göra, jag var så trött!

På morgonen trodde jag att vi skulle få åka hem men NEJ!
Olivia vägrade kissa, det gjorde för ont!!
Vi fick åka hem efter lunch och efter en hel del värktabletter och bedövningssalva kunde hon kissa. YES!

Nu är hon pigg och glad. Åker räser på sparkcyklen hon fick av sin pappa för att hon var så himla duktig. Vi får påminna hela tiden att hon ska ta det lungt så inte stygnen går upp... Hur lätt är det för en fyraåring som värkade få en massa energi av värktabletterna?? Det blir ingen förskola denna veckan för lillfisen i allafall!!

Nu har Bella börjat att hosta som en stolle kanske det blir en natt till utan sömn för oss?? Håll tummarna så att vi får sova!!


Olivia med sin nya rosa fina kickbike!! Överlycklig liten tjej

Olivia gillade att vara på barn när hon kom på att man kunde ligga och titta på film få glass.... Hittade även pysselsaker! Så hon frågade ifall vi inte kunde sova en natt till....
De flesta i pesonalen var så proffsiga och snälla, tack vare dom så gick allt lätt och smidigt! Och tack vare Olivia som Orkade med alla undersökningar!

Du blir det soffan för mig ska titta på robinson, käka godis och ta en öl!

Xoxo
Katri

jag har ångrat mig!!

Idag skulle jag vara ledig.... Skulle vart ledig! men nu naär vi måste jobba upp timmar har jag tagit en lucka i Fristad i kväll! Nu har jag ångrat mig,jag vill vara leeeedig! Men jag får väl åka, kul att se ett annat ställe än där jag jobbar men det hade varit härligt och bara vara hemma idag med familjen. Det är ju slöa väder oxå...

I morse földe jag bella till skolan och sen tog jag en promenad, trots förkylningen. Var tvungen att göra något känns som jag inte rört mig på länge. Det var skönt att komma ut lite.
 
Bella trodda att hon var sjuk imorse.... Jag tror mest att hon ville vara hemma med resten av familjen för vi andra har vart lediga nu på förmiddagen. Jag förstår henne för jag vill ju vara hemma med alla på eftermiddagen.

Igår fick jag lite gjort, ringde till storasyster för att tjata bort lite tid så jag slapp alla tråkiga hushållssysslor men hon svek mig! Hon hade inte tid för hon skulle åka iväg... tyvärr! Så det vara bara att bita i det sura äpplet så jag plockade in tvätten och körde två maskiner tvätt så helt slö va jag inte.... känns bra att ha gjort det idag!

dags att äta!

xoxo
Katri

seg!!

Usch jag är så seg idag, förkylningen vill inte ge med sig. Kände mig bättre igår fast jag var trött men idag är det hur jobbigt som helst. Huvudet känns som det väger ton! När jag vaknade imorse var näsan såtäppt att jag sprang upp och tog nässpray, ÅÅ det var så skönt! med nässpray alltså!

Idag hade jag tänkt att greja och städa hemma men nu sitter jag framför datan istället... Såg när jag kulle ta nya underbyxor i morse att jag nästan inte hade några kvar för alla ligger i nere i källaren i den rena högen och den är ganska stor nu! Kanske dags att plocka in den??? ÅÅ vill inte!!

När det var fint väder tänkte jag att inomhus tar vi sen när vädret är sämre.. visst, sure! Var är den kraften??? Kanske kommer med dagen? Måste ju fixa lite och även åka och handla lite på apoteket och affären hade tänkt att promenera men vädret och kroppen vill inte idag, så jag tar bilen.

Igår var jag med min svärmor på kundkväll på gina tricot synd att man inte var shopping sugen och så har jag redan shoppat ganska mycket denna månaden... men ett par tights och en t-shirt blev det.
Tänkte åka på loppis på jakt efter lite roligt!
Ha ha!! Då blir Martin lycklig!
Letar efter lite gammalt små plock och att få lite ideér. Som min kompis Ulle, åå tänkt om man kunde ha hennes smak för inredning hon har det så himla snyggt! Jag är avis!! Tänker alltid på vilka ideér jag ska sno när jag är där men sen rinner det bara ut i sanden. Men jag har iddeérna i huvudet så en dag kanske jag får till det!!

Förresten jag har klarat kommunens dataprov så nu får jag lov att andvända datan på jobbet och slipper gå en utbildning!! Tjoohoo, fast vi får ju inte göra så mycket på deras datorer.

Nu ska jag ringa till storasyster och se om hennes man har kommit hem från australien. Undra varför jag ska göra allt idag försöker jag komma undan något??

ha det gött

xoxo
Katri

Onsdag

Jag har jobbat hela dagen och är jätte trött! Min förkylning gör väl oxå sitt, tänk om den kunde gå över någon gång!!

När jag kom hem var Crille här med söta Wilma och söta Molly, kul! Martin hade fixat spagetti och köttfärssås och alla åt med god aptit. Även jag var jätte hungrig! Och Gott var det.

Sen kom även Morgan och då blev det killskvaller på hög nivå, jag drog mig undan ner till datorn


Skvaller på hög nivå!!!!


Olivia och Molly


Wilma och Isabella

Jag och Molly fick även uthärda en"bra" Teater och dans... Den var inte så bra kom jag och Molly fram till!
Men dom tre som gjorde teatern och dasen tyckte nog att dom var suveräna...

Nu ska jag med min svärmor på vip kväll på gina tricot, får se om vi hittar några fynd!

xoxo
Katri


Vilken reaktion!

Här om dagen undrade min lillasyster Tarja hur hon skulle få fler läsare på sin blogg..... Och nu har hon lyckats! Hon skrev ett inlägg om hur bra män har det och fick verkligen reaktioner!!! Kul att läsa! Vi disskuterade även här hemma faktiskt.

Jag kan hålla med min syster att män får en massa beröm och blir oftare bjudna på mat när dom är själva med barnen. Vad jag fått höra eftersom jag jobbar kvällar och helger är åå då är Martin själv med tjejerna!! OCH??? Han klarar det precis lika bra som jag!!! Kanske inte på mitt sätt och som jag hade gjort men på hans sätt och det är lika bra som mitt sätt, det är bara att jag själv aldrig är nöjd utan fixar och plockar efteråt för att saker ska va på mitt sätt... Vem ska jag skylla på då? Jag tycker att jag får skylla mig själv,  är mitt sätt bättre än hans?
Martin var på fotbolls vm för 2år sen tror jag och var bort i en vecka men ingen tyckte synd om mig då eller tyckte att jag var duktig som tog hand om flickorna i en hel vecka sjäv! För att det är självklart, eller????

Att dom får mat hos andra och blir bortbjudna på mat är väl inget att skämmas för tycker jag, tänk vilken lyx! Jag skulle inte vara sen på att tacka ja på det. Det är väl inget med det men tänk på att mammorna också behöver att bli bortskämda, bjud oss oxå!
Jag själv är så lat och slö ibland att jag ringer till min kära mor och undrar vad hon ska laga för något gott, och om vi får våldgästa och få lite mat. Svaret blir oftast JA ni är så välkomna! Skönt!
Jag ska skämma bort mina flickor med middagar sen när dom blir stora och kanske bildar familj!

Jag och martin har också bråkat över hushållssysslor och vem gör vad osv... men det tar ju sån enegi! Vet en kompis som har städhjälp och hon säger att det är så skönt att slippa dom bråken! Hade även jag kunnat tänka mig med storstädning typ en gång/månad, man kunde lagt städtiden på att göra något kul med familjen.

Jag gjorde väldigt mycket hemma när jag gick hemma med barnen men jag hade inte ont av det, jag är ganska pillig och städig av mig, alla är vi olika! Är nog lite gammelddags för jag skulle kunna tänka mig att vara hemmafru om pengarna räkt till men så är inte fallet!
Våra problem startade när jag började jobba, vi hade kvar samma mönstersom innanoch att jag även jobbade,utan att tänka på det. Mitt humör var inte särkilt bra och jag har hört efteråt att jag var ganska otrevlig och kort. Och det är inte jag! Orkade knappt att vara social med någon. Jag var nog en pain in the.... Förlåt till er alla, tack för att ni stod t med mig!
Men Martin blev arg till slut och frågade vd det var med mig? Först blev jag chockad sen förklarade jag att jag inte orkade med allt... Det hade blivit för mycket. Genom prat kom vi fram till något bra och nu funkar uppdelningen väldigt bra, vi hjälps åt med det mesta med lite bråk ibland.....
 Vi har våra duster ibland och jag vill gärna ha saker gjorda på mitt sätt..... kontrollbehov tror jag att det kallas!! Som när Martin bytt sängkläder, tar han alltid dom som jag tycker är fula för att han tycker att dom är skönast! Han slänger saker i slasken när han lgar mat! Det HATAR Jag men han får ta bort det sen. Jag vet att även jag har saker som han inte gillar men that`s life! Det mesta går att lösa

Jag har hört några män som sitter och skryter hur lite dom hjälper till hemma? Fattar inte det??? Är det något att vara stolt över? När tjejen går på knäna??? Nä killar, bättre kan ni! Visa något som vi kan vara stolta över!

Snopplön åt alla! Varför ska vissa ha mer betalt, bara för dom har något mellan benen???

xoxo
Katri

Lyckat

Me and i försälningen blev jätte lyckad, och jag blev lite fattigare... Passade på att köpa avslutningskläder så slipper vi jaga inne i stan. Skönt!

Det var roligt att sitta och tjata med alla och fika

Min nota blev lite dyr men det är inte så konstigt för vi är 3st på den! Men varje gång jag öppnar mailet med min beställning får jag lite panik när jag ser summan.... tur att jag inte behöver betala allt!!!

Det var faktiskt roligare än vad jag hade trott att ha ett "homeparty" ibland ska man väl bli glatt överraskad!

Kramis

Bebisar och me and i party

Igår kom vi äntligen i väg till Martins gamla crosskompis Daniel och hans snälla fru Jennie, japp samma daniel som sjöng för taxi chaffören i fredags.
Dom fick nämligen sitt andra barn i slutet av november... Jag börjar verkligen bli gammal, kommer ju inte ihåg när tjejen föddes fast vi pratade om det igår!!!
Ja ja i alla fall så har vi inte kommit iväg dit förrän igår och hon var så söt lilla Alice och deras stora tjej Alva hade blivit så stor! Ja fattar vad dom växer eller va tror man, att dom inte växer om man inte ser dom?
Ja roligt var det att se dom och sitta och tjata skit, vi får ihop det alldeles för sällan.

Innan Vi åkte till Jennie och Daniel åkte vi förbi mamma för att säga hej då till stora syster och hennes små pojkar som skulle åka tillbaka till örebro idag för att få iordning i sin nya lägenhet, kör försiktigt hem nu syrran!

Ikväll ska jag ha ett me and i party, jag är inte så mycket för homeparty men me and i`s kläder är så söta och jag har verkligen fallit för dom! Så nu sitter jag här och ska ha ett eget party...!!! Så klart så har jag blivit mega förkyld och är jätte trött men det ska säkert gå bra. Vi blev ett par stycken till slut, kul! Jag ska bara ta alvedon och nässpry innan.

Dags att fixa det sista piffet innan gästerna kommer

xoxo
Katri

Lördagkväll

Igår kväll åkte jag och min underbara kompis Anna till stan för att gå på bio.
Vi hade beställt biljettter till filmen män som hatar kvinnor, vilken bra film! Ni måste verkligen se den! Jag och Anna satt tysta och stilla i 2,5timma. Anna säger att böckerna är ännu bättre så jag får ta tag i det och läsa dom. Om dom är bra blir jag helt uppsluckad i boken och då tycker min man att jag är tråkig....

Efter filmen gick vi till Oliven för att äta och då skulle min syster Helena komma oxå, himla trevligt! Mina två andra systrar kunde tyvärr inte följa med och det var tråkigt!
Vi som var ute och åt hade så trevligt. Satt och tjata om allt och några öl slank det ner oxå. fast inte För Helena som ammar hon fick snällt titta på.......
Hon tar säkert igen det en annan gång, eller?

En super trevlig kväll helt enkelt med skvaller och skratt! Tack!

xoxo
Katri

party

Idag mår man som man förtjänar.... Lite trött och tung i huvudet idag, men det är det värt! Vilken kväll det var igår men skratt och dans!
Vi insåg att vi börjar bli gamla för det var mycket 80 och 90tals låtar som spelades igår och även dansmusik och så buggade vi. Det är ju så kul att bugga!!
Taxin hem skrattade jag så jag nästan kissade ner mig, daniel var i sitt esse och snackade sex ocg rock n roll med taxinchaffören, han var nog mottligt road och drog en suck av lättnad när vi släppte av Jennie och Daniel i stan. Men vi bak i bilen hade en väldigt rolig taxi resa in till stan!!

Tack alla goa vänner för en trevlig kväll!

  
Martin och fredrik myser  Kristin och Jennie          Martin, Marcus, Daniel

  
Jennie och Sofia              Jennie, jag ,Sofia               Ulle

  
Fredrik och Patrik            Martin, Johan, Jennie      Ulle och Marcus Proffsbuggare


daniel,Johan, Marcus,Martin


Lite bråk om musiken, som alltid

xoxo
Katri


Ett barn kort

Japp nu var vi ett barn kort... Isabella har det gott med mormor och Helena idag! Dom ska åka till min andra stora syster över dagen! Där finns det både lamm och kattungar... Isabella kommer att vara i himmelriket.

Igår åkte isabella iväg vid halv sex. Först åt vi lite kvällsmat ihop ochbarnen lekte lite. Olivia blev ensam kvar hemma men hon hade inte så ont av det för hennes kompis Hugo var hos sin mormor och morfar som bor granne med oss och han kommer över och lekte en stund.
Sen hade Olivia oss för sig själv det tyckte hon nog var skönt. Hon och Martin hoppade studsmatta och Olivia bara skrattade hela tiden.



Lite senare tog vi en liten promenad och våran lilla huligan cyklade och "pruttade" gruset, sladdade alltså. Efter prommenade blev det popcorn och så tittade vi på madagaskar 2 som var väldigt rolig!
Olivia ville sova i vårat rum på madrass och det fick hon så klart...
Men sen på natten fick hon ett bryt och vaknade och skrek flera gånger och till slut skrek hon som en blå.. tårarna bara rann och hon kunde inte sluta och hon vill inte säga varför hon var ledsen. Men jag har mina aningar, hon har vart på förskolan 2långa dagar och det var länge sen hon var där och så ska hon sova borta i natt. Som sagt hon gillar inte att vara borta från mamma och pappa för mycket och blir det för mycket för henne så får hon såna här bryt! Så då är det bara sitta och krama henne och låta henne skrika färdigt. Lilla gumman, idag ska vi umgås och mysa. Hon är lite grinig idag med så hon tycker nog att det är lite jobbigt att vara bort. Fast sen när hon är där går allt jätte bra! Hon sover inte borta ofta men ibland tycker inte jag att det ska va så farligt. Hon vill ju oxå fast hon även vill va med oss. Och det ger mig dåligt samvete eftersom jag lämnar bort henne....  Men jag troratt barn mår bra av att vara utan sina föräldrar ibland.

Ikväll ska vi på party, om jag nu kan med mitt samvete... Och så har jag gått och blivit förskyld! Näsan rinner och det skaver i halsen.... Men det kanske ölen kan bota???
Ja vi hoppas att vi får skoj och att barenen får skoj hos mor och far föräldrar!!

xoxo
katri